Camp de Tarragona

Notícia

F. Xavier Lázaro és escollit el nou president d'ERC Baix Camp

Fotografia de família del Congrés Comarcal de Baix Camp
Fotografia de família del Congrés Comarcal de Baix Camp
 
El riudonenc Francesc Xavier Lázaro ha estat escollit com a president de l'Executiva comarcal d'ERC Baix Camp, en un congrés dut a terme al local de la Societat de Riudecanyes. El congrés ha començat amb l'informe de la presidència sortint a càrrec d'Irene Aragonès, que ha estat ocupant el càrrec durant quasi vuit anys. Aragonès ha agraït la col·laboració de tots els càrrecs i a la militància, que hi ha una bona representació d'electes "a institucions supramunicipals de la comarca" i ha fet una crida a totes les dones perquè s'empoderin i facin valer els seus valors i estiguin en posicions de lideratge.

Francesc Xavier Lázaro ha estat escollit per unanimitat per tots els assistents al congrés aquest passat dilluns 26 de novembre a Riudecanyes. El republicà Lázaro ha apuntat que "els principals reptes per la nova executiva són de cara a les municipals, créixer en candidatures i en regidories" per continuar defensant les llibertats col·lectives. Lázaro també ha agraït la tasca que ha fet durant aquests anys l'equip d'Aragonès per posicionar el Baix Camp al mapa.
 
L'equip que formarà la nova executiva comarcal del Baix Camp serà F. Xavier Lázaro (presidència), Josep Valero (secretari d'organització), Raimon Arnau (Finances), Beatriz Mayordomo (s. de les Dones), Ferran Abelló (Política Municipal), Eduard Pellicer (Nova Ciutadania), Amadeu Bonet (Política Parlamentària), Manel Solé (Política Sectorial), Ernest Roigé (Formació), Jordi Fortuny (Acció Política i Campanyes), Anton M. Salvat (adjunt a l'organització), Isabel Vilches (vocal) i Rosa Abelló (representant del Consell Comarcal).