Camp de Tarragona

Notícia

Diari de campanya. Un poble que batega República

Ulldemolins, enclavat al mig de la Vall del Silenci del Priorat i sota l’ombra del Montsant. Un poblet amb una rica tradició associativa i envoltat de muntanyes i camps ben treballats, però amb una dinàmica política que necessita trencar-se.
Després de dècades d’estancament, un jovent preparat i amb una gran empenta estan decidits a empènyer el poble: volen que Ulldemolins torni a bategar! Saben que al seu poble s’hi pot viure i treballar, que s’hi pot estudiar i que s’hi pot descansar, que s’hi pot divertir i s’hi pot viure, en definitiva. Volen un poble viu i amb un projecte clar.
Per això, per primera vegada al poble estan fent una campanya que es basa en treballar amb la gent com ha de ser aquest nou Ulldemolins. Un poble amb 100% energies renovables, amb una agricultura de qualitat i que incorpori gent nova, amb les dones plenament apoderades, amb un turisme de qualitat, cultural i esportiu i, a on, tothom s’hi senti a gust i tingui respostes les seves necessitats educatives i socials.
Ulldemolins, de nou bategarà i bategarà República!