Camp de Tarragona

Notícia

Diari de campanya. Alcover, obert al futur. Alcover té futur

Ca Cosme és el lloc escollit per presentar el programa que ERC porta preparant des de fa mesos amb el punt de mira posat en la millora del municipi i de la vida dels seus habitants. Comença l'acte amb la presentació dels suplents i candidats de baix a dalt, amb breus descripcions dels membres de la candidatura per part de l'alcaldable. Els primers de la llista ens desgranen cap on volen fer girar la política municipal, millor dit, es devetllen com volen marcar un camí de recuperació de l'activitat turística. També es desprèn el treball de fons realitzat per l'equip d'ERC en aquesta preparació per posar Alcover un altre cop al centre a la Comarca de l'Alt Camp, amb un impuls urbanístic i rehabilitador del centre, actualment malmès i descuidat per l'actual equip de govern municipal.
Apostar per les persones a travé de la priorització del bé comú ajudarà a fer-ho possible, amb el programa d'actuació pels quatre anys vinents factible i participatiu amb el municipi i amb els altres grups amb representació al consistori. Actuacions urgents, actuacions de consolidació i altres propostes de llarga durada per tal de fomentar el sentiment de poble i evitar la fugida de joves a altres localitats del Camp de Tarragona. En Ferran Civit, actual diputat al Parlament recorda la necessitat de vetllar per l'entorn natural i treballar en xarxa amb el territori per potenciar activitats de lleure en l'etorn natural i per promoure accions que tinguin cura de tota l'àrea compresa per les muntanyes de prades.
Tal com assegura Josep Maria Flores, amb tots aquests elements que envolten la localitat, com ara la naturalesa, l'activitat econòmica, el patrimoni... "gestionat de la forma òptima Alcover té tot el que ha de tenir per ser un poble del qual ningú vulgui marxar; Alcover té futur".