Camp de Tarragona

Totes les notícies

Part dels participants al partit Gols per l'Oriol Junqueras

Cinc-centes persones participen al partit de tornada de “Gols per l'Oriol" organitzat per ERC Baix Camp i la campanya FreeJunqueras

El passat dissabte, 6 d’octubre al matí, al Camp de futbol de Cambrils, es va dur a terme  la jornada esportiva i reivindicativa de Gols per l'Oriol Junqueras entre veïns del Baix Camp i de Sant Vicenç dels Horts.  Aquest va ser el partit de tornada que es va fer el passat diumenge 20 de maig a Sant Vicenç dels Horts. Aquesta iniciativa s’inclou dins de la campanya FreeJunqueras. Aquest partit hi van participar càrrecs electes com la consellera Teresa Jordà, Gabriel Rufián, Joan Josep Nuet, Òscar Peris i altres càrrecs del territori com l’alcaldessa Camí Mendoza, Noemí Llauradó, Josep Rufà, Irene Aragonès  i altres representants de les seccions locals de Castellvell del Camp, La Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Riudoms, Cambrils, Les Borges del Camp, Riudecols, Vinyols, Riudecanyes i Reus. Jordi Fortuny, president de l'ERC Castellvell del Camp i coorganitzador de la iniciativa, va valorar positivament la jornada festiva i reivindicativa: "Cal que siguem molts en actes com aquests dedicats als presos i exiliats polítics per mostrar el nostre suport a la injustícia que estan vivint els nostres representants polítics i no normalitzar la situació”  i va complementar que “agraïm la participació de tots els càrrecs i amics de Sant Vicenç dels Horts". A l'acabar, hi va haver vermut popular i fideuà de germanor. Tot el que es va recaptar serà per la Caixa de resistència de l’Associació Catalana pels Drets Civils.  

Part dels participants al partit Gols per l'Oriol Junqueras

Més de 1000 persones participen al Gols per l'Oriol Junqueras organitzat per ERC Baix Camp i la campanya FreeJunqueras

Més de 1000 persones han participat a la jornada esportiva i reivindicativa de Gols per l'Oriol Junqueras que es va fer diumenge 20 de maig a Sant Vicenç dels Horts, organitzat per ERC Baix Camp i la campanya FreeJunqueras. De bon matí van sortir dos autobusos del Parc de Sant Jordi de Reus i van col·laborar amb la iniciativ una vuitantena de persones d'ERC Baix Camp, de les seccions locals de Castellvell dem Camp, La Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Riudoms, Cambrils, Les Borges del Camp, Riudecols, Vinyols, Riudecanyes i Reus.   El partit de futbol va durar 60 minuts i hi havia dos equips:  els Amics del Baix Camp de l'Oriol Junqueras i els amics de Sant Vicenç dels Horts de l 'Oriol Junqueras i en total van participar un total de 60 jugadors. La benvinguda va ser a càrrec de l'alcaldessa del Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich. A la jornada esportiva reivindicativa van assistir i participar Roger Torrent, Gabriel Rufián, Òscar Peris, Josep Rufà, Pere Aragonès, Sergi Sabrià, Noemí Llauradó, Irene Aragonès i Camí Mendoza, entre altres. El resultat final va ser  de 2 a 4, on els del Baix Camp es van imposar.   Jordi Fortuny, president de l'ERC Castellvell del Camp i coorganitzador de la iniciativa, s'ha mostrat molt satisfet de la jornada festiva i reivindicativa: "Aquest tipus d'actes ens ajuda a no normalitzar la situació de les persones preses i exiliades polítiques" i ha afegit que "la campanya freejunqueras s'ha extès a tot el territori amb molt bon resultat i amb molta participació".   A l'acabar, es va fer un vermut electrònic amb vermut de Reus i es va acabar amb una paella popular amb més de 600 persones.  Pròximament, es farà el partit de tornada al Baix Camp i el 26 de maig, els companys de Sant Vicenç dels Horts estaran presents al concert solidari del Parc Sant Jordi de Reus a partir de les 18 hores amb músic i intervencions reivindicatives.