Canet de Mar

Notícia

Article publicat al butlletí municipal "Viure Canet"

Hi ha a Canet un grup de persones disposades a empènyer el poble cap al futur amb decisió i constància. Gent del poble, com la Blanca, l’Ivan, la Coia... D'altres, com en Lluís, que estimen Canet des que hi van arribar. Persones emprenedores, valentes, avesades a superar els obstacles.

Volen revertir la destrucció del teixit productiu i omplir Canet de llocs de treball de qualitat. Conscients de la crisi que ens afecta, abocaran a aquest objectiu imaginació i energia, ja que no podran abocar-hi diners. Amb tot l’Ajuntament, els regidors d'Esquerra es desviuran per aconseguir que empreses creadores de llocs de treball valorin l'atractiu d'instal•lar-se a Canet.

El seu objectiu prioritari serà reforçar la marca Canet tot potenciant els sectors econòmics i, per què no, la investigació i la interacció entre ells. Que no és feina d’un dia sinó de projecció a les noves generacions. Per això prioritzaran l’educació i la construcció del segon IES que equilibri el mapa educatiu en situació, en capacitat i en especialitats.

Amb molta atenció a la convivència i a la seguretat afavoriran la vida local, esportiva i associativa amb actuacions que no costen molts diners però que posicionaran Canet en els mapes com un poble viu i endreçat. El cap els bull de millores que volen més voluntat que no pas diners! Propensos a escoltar ―qui coneix millor un poble que els seus veïns? ―recolliran suggeriments, valoracions i crítiques. Articularan taules de debat on flueixi la informació de forma transversal i transparent i promouran consultes populars en les qüestions més sensibles.

Es prenen seriosament l’asfíxia nacional de Catalunya i, com molts canetencs i canetenques, la volen constituïda en estat. No ho han de tenir en compte els que governin Canet? Els nostres candidats, sense excuses porugues o còmplices, es posen al costat dels que volen la independència, convençuts que per sobre de qualsevol llei hi ha el dret fonamental dels pobles a decidir el seu futur.

És un projecte ambiciós i es veuen en cor de tirar-lo endavant, però no ho podran fer sols. Quants de vosaltres us hi veieu també en cor?

Junts fem Canet. Anem per feina!