Canet de Mar

Notícia

Canet rebaixa l’atur més d’un 10% l’últim any

Canet, dades atur febrer 2018
Canet, dades atur febrer 2018

És dels pobles que més baixa l’atur en % i en xifres absolutes.


Durant el període febrer 2017-2018 Canet és el tercer poble de tot el Maresme que ha baixat més l’atur en % anual, només superat per les poblacions  de Sant Iscle i Tiana que tenen molt poca població i amb qui no es pot comparar.Si comparem les dades segons la variació anual absoluta d’aturats trobem que Canet també està en tercera posició només superada per Mataró i Premià de mar, poblacions molt més grans que Canet.
 A Canet hi ha 93 aturats menys que fa un any, una rebaixa molt superior a altres pobles molt més grans com Pineda, Tordera, Malgrat, Vilassar de Mar o Arenys de Mar.
Aquest increment de l’activitat econòmica es veu reflectida també al polígon industrial on gairebé totes les naus estan ja omplertes i només queden aquelles que depenen d’un concurs de creditors i que estan en processos judicials.
Segons l’informe del Consell Comarcal a tancament del mes de febrer, 27.143 persones estaven registrades a les oficines de col·locació del Maresme com a demandants de feina, aquesta xifra representa un lleuger descens respecte al mes anterior. Segons l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, els sectors econòmics que han registrat una reducció més gran del nombre de persones aturades han estat la indústria i els serveis.