Canet de Mar

Notícia

La gent gran, la nostra prioritat

Des d'Esquerra Canet creiem que la gent gran del poble ha de ser uns prioritat per l'Ajuntament. Per aquest motiu, per la propera legislatura apostem per posar en marxa un programa social que ens permeti garantir que quan ens fem grans, puguem triar on i com viure la vellesa.

Hem d’atendre la diversitat. Per això, proposem ampliar la manera d’atendre les necessitats de la gent gran. Hem de garantir l’accés a les places públiques de la Residència i vetllar per la seva qualitat. També, però, hem de procurar que la gent que vol viure a casa seva tingui el suport adient per poder fer-ho tant de temps com sigui possible. Hem d’ajudar a buscar recursos, hem d’oferir recursos.

També apostem per la creació d’una comissió del voluntariat Aquesta comissió vehicularà les necessitats que té la vila per donar suport als més necessitats i a activitats socials que creguin prioritàries. Entre elles, l' acompanyament a gent gran.

Però si hi ha una cosa que destaca de la passada legislatura és l'obertura de la sisena planta de la Residència Guillem Mas. Ara, gràcies a la bona gestió municipal, la residència té unes vinculacions molt estretes amb l’Ajuntament. Gràcies també a la col·laboració desinteressada de persones que han format part del Patronat, hem aconseguit canviar els estatuts i convertir-la en una Fundació Privada, cosa que facilita la gestió i no posa en perill la seva funció de servei públic i social per a canetenques i canetencs.