Canet de Mar

Notícia

QUI ÉS QUI? Els Cinc regidors d'ERC a l'Ajuntament de Canet

Regidors
Regidors
Després de guanyar les eleccions municipals del 26 de maig, Esquerra Republicana entrarà a l'Ajuntament de Canet de Mar amb un total de cinc regidors. D'aquestes, tres dones i dos homes, dos d'ells ho faran per primera vegada. Abans de començar la nova legislatura que comença a partir d'avui, cal conéixer qui són els cinc representants d'ERC al consistori canetenc.

Blanca Arbell
54 anys i mare de dos fills. Propietària de la casa de colònies Can Brugarola i molt vinculada , tota la vida, al poble de Canet i a les seves entitats. Alcaldessa de Canet de Mar duran la legislatura 2015-2019. I diputada de la Diputació de Barcelona. Arbell ha estat presidenta comarcal d'ERC i és una lluitadora incansable pels drets i les llibertats de les persones i del nostre país. 

Bona gestora, pragmàtica i eficient, la Blanca només es compromet a allò que realment pot fer i complir i que pot ser beneficiós per al conjunt de la ciutadania. 

Blanca Arbell


Lluís Llovet
54 anys. Mestre de professió i llicenciat en geografia i història. Director d'un centre públic des de fa 21 anys. Ha lluitat sempre per la igualtat social i el servei públic del país. Implicat des del primer dia en el teixit associatiu del poble i vinculat amb nombroses entitats. (Associació de Veïns 11 de setembre, Vilaweb, Centre d'estudis canetencs, etc.)

Dedicat de ple a les seves grans passions: l'educació, la política, el país i, sobretot, a la seva família, que sempre ha tingut al seu costat. Durant la passada legislatura, Llovet ha estat regidor d'urbanisme, educació i mobilitat i segon tinent d'alcalde.

Lluis Llovet

Rosabel Madrid
54 anys. Nascuda a un petit poble de Castilla La Mancha. Va venir a Catalunya amb només 3 anys. Tècnica Comercial i seguretat informàtica durant uns 20 anys. Viu a Canet des del 2008, implicada amb el teixit associatiu del poble. A Canet ha treballat a les àrees d'educació, participació i ciutadania i serveis socials. Però les tasques productives no són les úniques que compten! Pel que fa a les tasques reproductives, té una experiència de més de 40 anys.

Rosabel Madrid

Pep Tenas
53 anys. Canetenc de sempre. És col·legiat en el sector de la moda i acumula una llarga trajectòria com a agent comercial. Casat i amb tres fills, en Pep col·labora amb diverses entitats del poble i està molt vinculat al món de teatral, fruit d'una llarga tradició familiar. També és una mant de l'esport, principalment del tenis.

Pep Tenas

Assumpta Revoltós

Nascuda al barri de Sants fa 60anys i canetenca d'adopció i de cor des de fa 35 anys. Mare i àvia. Ha exercit com a Administrativa de direcció. Compromesa amb el món associatiu, és sòcia i membre activa de diverses associacions culturals i social de Canet de Mar. Cofundadora de l'Associació de dones Sàlvia. Titulada en polítiques de joventut. Durant la passada legislatura va ser regidora de joventut i festes. 

Assumpta