ERC Canovelles

Totes les opinions

Esquerra Republicana de Catalunya

Notificacio resultats 27s

Celebrem el mandat democràtic de les eleccions plebiscitàries del 27S «Si la ciutadania de Catalunya escull, a través de les eleccions del 27S, una majoria de diputats a favor de la independència, s’iniciarà un procés cap a la creació d’un estat independent». Amb aquesta claredat s'expressava el programa de Junts pel Sí, i el resultat ha estat de 72 diputats, 4 per damunt de la majoria absoluta.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Participació Ciutadana

El model participatiu que volem es aquell que amb la col•laboració de tothom puguem aconseguir objectius que acaben generant confiança en l’administració i un apropament del ciutadà en la presa de les decisions. Consolidar i simplificar les eines de consulta directa, la concertació de debats, la iniciativa ciutadana per determinar l’agenda i els programes de govern. Promoure processos participatius per elaborar pressupostos compartits o adoptar projectes estratègics.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Cohesió Municipal

Quan parlem de cohesió no parlem d’altra cosa de que el municipi és l’espai bàsic i més proper al ciutadà des d’on cal garantir que l’estat del benestar no sigui simplement una declaració d’intencions (estem farts d’això) tothom que ho necessiti de veritat, ha de tenir-hi accés. La necessitat de lluitar contra la pobresa i les desigualtats al municipi com a garantia de l’exercici efectiu dels drets i les llibertats més bàsiques de les persones.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Acció Social

L’acció social serà la nostra prioritat i no val amb ser una eina assistencial, hem de ser promotors, com? aprofitant el que Canovelles ja té i distribuir molt millor els recursos existents, em de ser exquisidament justos amb tots i totes ja que no hi ha ningú en aquest local que no tingui amics, familiars o coneguts que han quedat avui ja fora del sistema i que no poden tornar a començar. Això, amics és molt dolorós ja que per a ells es inacceptable i per nosaltres com a societat també, i significa un llast que em de resoldre si volem construir un nou poble i tanmateix un nou país.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Noves formes

És important a nivell de consistori que canviem la manera d’actuar, deixem enrere els mals hàbits i les males costums i avancem cap a una cultura de diàleg i consens. Només d’aquesta manera aconseguirem avançar en sentit positiu. La pròxima legislatura no hi ha d’haver majories absolutes, cal consensuar els grans temes, em de treballar plegats per Canovelles. Nosaltres no treballarem de forma sectària, sinó creient que Canovelles es construirà millor, tant si som al govern com a l’oposició ja que nosaltres entenem guanyar com la capacitat de posar a l’agenda pública local una determinada forma de fer i pensar la política, unes formes, uns valors, uns plantejaments socials i econòmics alternatius als que s’han fet els darrers 36 anys i si som capaços de fer això que ho serem, ja haurem guanyat i haurem guanyat ja que els que sortiran, el que sortirem beneficiats serem tots el ciutadans i ciutadanes de Canovelles.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Acord per Canovelles

Ens hem de posar d’ACORD amb moltes coses. Que cal parlar, discutir, consensuar les propostes, però també prendre decisions Unes propostes que han de permetre a Canovelles reforçar tot allò que considerem essencial pel nostre poble: la seva identitat, construir un model urbà propi, una Canovelles per viure-hi, un poble pensat per la convivència i les persones que hi vivim, una Canovelles que faciliti l’activitat econòmica i reforci el seu teixit associatiu.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Recuperar la millor part de la política

Durant tot aquest temps hem recuperat la millor part de la política: el parlar amb la gent, debatre, discutir, ESCOLTAR (que a alguns els costa molt), percebre quines són les principals preocupacions que tenen els nostres veïns i veïnes; lluny de la política artificial, lluny de discursos tronats i buits, allunyats de la realitat. Recuperar la política, en el seu veritable sentit, creiem que és una de les principals reivindicacions que també tenim com a societat.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Un bon record

Independentment dels resultats dels comicis que tindran lloc d’aquí a pocs dies, us direm que ens enduem un bon record d’aquesta experiència. Record que resumim amb el conjunt d’aportacions i suggeriments de les ciutadanes i ciutadans de Canovelles al llarg d’aquests mesos. Un tracte de tu a tu proper que ens ha permès copsar les inquietuds dels nostres vilatans i a la vegada intercanviar opinions de gran vàlua per fer de Canovelles un poble diferent.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

A tots vosaltres

A tots el ciutadans i ciutadanes de Canovelles els volem dir que cal abandonar Espanya, perquè no sortirem d'aquesta crisi amb receptes espanyoles que obeeixen a certs interessos territorials i econòmics, com tampoc amb receptes dels protagonistes dels darrers crims econòmics contra la humanitat que han deixat a milions de persones sense casa, sense feina, sense menjar i sense dignitat. La independència també ens ajudarà a lluitar contra tot això, sabem també que tot no serà bufar i fer ampolles, però el que si tindrem, es una oportunitat per retornar el poder i la dignitat a la gent.