ERC Canovelles

Totes les opinions

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Majoria social per a la llibertat

La independència del país està íntimament lligada als municipis. És des d'aquest àmbit que aconseguirem formar aquesta majoria social. Els partits de sempre i altres de nova fornada, tracten de vendre que la independència no és un tema local i no expliquen quin ha de ser el paper dels Ajuntaments i dels municipis en el procés d'alliberament nacional, perquè estan convençuts que la independència és una negociació de saló i una qüestió d'aritmètica electoral, això si, s’omplen la boca tot dient que es posa en perill l’estat de dret un estat i uns drets que no ens representen en absolut ja que a Catalunya només la defensem els Catalans i ja sabeu el catalans naixem a on ens dóna la gana

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

La diferència som nosaltres

En aquestes eleccions municipals es presentaran moltes formacions. Tot i que tots volem el millor per Canovelles, no tothom té un projecte clar. Aquests dies escoltarem repetir molts cops les mateixes paraules o frases i al final sembla que tots acabem dient el mateix. Que si volem una Canovelles de qualitat, que si volem una Canovelles de les persones, que si transparència, participació... tots tenim assimilat un vocabulari que amb el temps ens ha fet igualar opcions ideològiques molt diferents.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Model de poble

Cal un poble més dinàmic, més obert, més net i més respectuós amb la ciutadania. Volem una Canovelles que reivindiqui les seves arrels, però que a la vegada aposti per un futur ambiciós. Projectar el poble cap al futur des de tots els àmbits, que vetlli pel benestar de les persones i que doni respostes a les seves necessitats, interessos i preocupacions" Fem palesa la necessitat de fer polítiques locals i properes a les necessitats reals dels ciutadans, però dins d’un context de canvi nacional, que inevitablement per als catalans, ha de significar la construcció d’un nou país.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Recuperem Canovelles

Treballarem per un poble preparat per al present, però sobretot il•lusionat amb el seu futur. "Que reivindiqui les seves arrels, que miri pels seus carrers, pels seus parcs i pels seus jardins. Un poble que lluiti pels seus pagesos, pels seus ramaders, pels seus comerciants i petits empresaris i per les seves associacions. Que recuperi i promogui les seves tradicions, les seues festes..., però sobretot un poble en què tothom se senti partícip.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Una candidatura il·lusionant

Som una candidatura de gent molt diversa, regeneradora, transversal i il•lusionant , gent que fa molts anys que viu entre nosaltres i gent que ha vingut a viure en aquests darrers anys; aquesta és la realitat de la Canovelles d’avui. Homes i dones de diferents edats, de diferents indrets del nostre poble, gent molt vinculada al teixit associatiu. Gent preparada per assumir qualsevol tipus de compromís de govern i que te per objectiu sumar pel bé comú, que és Canovelles “la Canovelles que Suma, la Canovelles que il•lusiona, la Canovelles que vol canviar de paradigma, en definitiva la Canovelles que rellançarem entre tots.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Treballarem per Canovelles

Treballarem per una Canovelles republicana, Social, cohesionada, sostenible, i emprenedora; concretament treballarem per un municipi 1. Que sigui net de corrupció 2. Amb una democràcia real des de baix 3. Que aporti el seu granet de sorra per a la construcció de la República catalana. 4. Que ofereixi igualtat d'oportunitats per a tothom 5. On no hi hagi cap infant que pateixi gana ni fred 6.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Els nostres compromisos per Canovelles

El compromisos que oferim al poble de Canovelles són: “Una nova manera de fer: radicalitat democràtica i transparència; Un model de poble que afavoreixi una nova economia que garanteixi la justícia i la cohesió social; un Ajuntament proper, modern i obert a la gent, amb un alcalde juntament amb el seu equip dedicat al 100% a que tot això sigui possible; un Ajuntament pel nou país que hem de construir entre tots, i un Ajuntament que aposti per les energies netes i que cohesioni i preservi el territori que ens envolta”.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Aquestes Municipals també són de país

Amb la Catalunya que s’esdevindrà, els municipis jugaran un rol importantíssim. Els municipis hem de fer el que calgui, per aconseguir-ho i ens hem de mobilitzar com mai. Entre el 24 de maig i el 27 de setembre hem d’agafar consciència de que ens ho juguem tot i que aquest tot està a les nostres mans i que serem el que vulguem ser, només em de tenir por de nosaltres mateixos, ja que el que sí sembla probable és que si no ens en sortim a les urnes, Catalunya patirà un ofec sistemàtic en totes les bases de la seva identitat col•lectiva.

Ferran Many ( Candidat a la Alcadia de Canovelles)

Nosaltres estem preparats, i tu?

Com sabeu, Rellancem Canovelles ha estat el nostre eslògan al llarg de la campanya i la pre-campanya, i heu de saber que: Rellancem Canovelles és sentiment de poble i de país. Rellancem Canovelles és ambició. Rellancem Canovelles son ganes de treballar i millorar el benestar de les persones de Canovelles. Rellancem Canovelles és il•lusió pel nostre poble. Rellancem Canovelles és saber cap on hem d’anar tots plegats.