Cassà de la Selva

Notícia

JxCat i el PSC rebutgen la proposta d’Esquerra Cassà per aconseguir una subvenció del 75% per rehabilitar Can Frigola

Can Frigola
Can Frigola
L’equip de govern ni tan sols es planteja presentar la sol·licitud per intentar aconseguir la subvenció del 75% de la inversió total.
 
Esquerra Cassà va presentar una proposta d’acord perquè l’Ajuntament de Cassà es presenti a les subvencions de l’1,5% Cultural convocades aquest mes de gener que permetrien finançar fins un 75% de la rehabilitació de l’edifici de Can Frigola.
 
El grup d’Esquerra va remarcar la necessitat d’aprofitar l’oportunitat per aconseguir recursos per rehabilitar aquest edifici per possibles ampliacions dels serveis de la Sala Galà, per acollir-hi noves activitats, o per ampliar altres serveis municipals existents com ara un servei de ludoteca, nous espais culturals, al mateix temps que es rehabilitaria i conservaria l'únic bé cultural d'interès cultural que té el nostre municipi, i mostra important del patrimoni històric cassanenc.
 
Fet que serviria d’una banda per conservar un bé patrimonial del municipi, podent aconseguir un 75% dels recursos necessaris, i també per donar més vida al nucli històric.
 
La proposta va ser rebutjada per part de l’equip de govern de JxCat i el PSC, perdent d’aquesta manera la possibilitat de disposar de recursos per rehabilitar l’edifici i disposar de nous espais i activitats municipals.