Cassà de la Selva

Notícia

Els treballadors i l’empresa surera Francisco Oller, guardonats amb el XIII Premi Josep Dalmàs atorgat per ERC Cassà

La secció local d’ERC Cassà ha reconegut la trajectòria de l’empresa surera Francisco Oller que enguany celebra el seu 125è aniversari. El XIII Premi Josep Dalmàs, que homenatja al darrer batlle cassanenc de la República, ha fet una menció especial a tots els treballadors que han passat i que conformen actualment l’empresa de Francisco Oller, a més de tots els treballadors que es dediquen a la indústria surera de Cassà
.
Martí Vallès, alcalde de Cassà, ha estat el responsable d’entregar el XIII Premi Josep Dalmàs al representant dels treballadors i als responsables de l’empresa Francisco Oller. Vallès ha reconegut “la important aportació que Francisco Oller ha fet a Cassà durant tota la seva història i l’apassionant projecció de futur que té”. De la mateixa manera, el batlle cassanenc ha destacat “la feina que fan totes les empreses sureres de Cassà, les quals es mantenen com un sector econòmic rellevant al municipi”. Des d’Oller han expressat l’agraïment per “haver pensat amb els treballadors, que són els que han permès mantenir la fortalesa del suro al nostre territori”.

Josep Dalmàs, en representació a la família del darrer batlle cassanenc de la República, ha destacat que “l’alcalde Dalmàs estaria molt satisfet de veure com estem avançant per arribar a un moment culminant per Catalunya”.

L’acte també ha comptat amb una ofrena floral al monument de Josep Dalmàs i amb el cant dels segadors. Finalment, hi ha hagut un petit refrigeri per tots els assistents.