Castellar del Vallès

Notícia

Beca Oriol Papell

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Castellar va acordar instituir l’any 2015, en memòria de l’Oriol Papell i Torres, una beca d’estudis per tal de promoure i reconèixer l’esforç i el talent de joves locals, i donar suport en la continuïtat dels seus estudis.

Dijous 1 de febrer, a partir de les 9 del vespre, s'obrirà la 3a. Convocatòria adreçada a estudiants residents a Castellar que vulguin cursar estudis d’ensenyament post obligatori. La convocatòria es tancarà a les 24:00 hores del dia 19 de Març de 2017. La dotació́ econòmica de la beca és de 2.500,00€, 

Per tal de ser beneficiari de la beca serà necessari complir els següents requisits bàsics: 

- Estar empadronat a Castellar del Vallès
- No haver complert els 30 anys en el moment de presentar la sol·licitud. 

Podeu consultar les bases completes aquí
Per a sol·licitar la beca ompliu aquest formulari

–––-


Oriol Papell i Torres (5 de gener de 1983 – 5 de maig de 2014). Llicenciat en Química per la UAB. Militant i activista convençut d’Esquerra Republicana de Catalunya i de les JERC. Membre actiu de la secció local d’ERC de Castellar del Vallès, fundador de les JERC d’aquest municipi i president d’ERC a Vilanova i la Geltrú. Implicat en diferents associacions i en l’organització d’actes de caire cultural i nacional com el Corre-llengua, la marxa de torxes o les diferents consultes sobre la independència de Catalunya prèvies al 9N.

Castellarenc convençut i regidor d’aquest poble des del 2007 ns el 2011. Amant de les tradicions, l’entorn natural i l’activitat associativa. Lluitador incansable vers una societat més justa i un país plenament lliure i sobirà. D’ideals ben fonamentats en l’aposta pel bé comú, la igualtat d’oportunitats i la posada en pràctica dels valors republicans. Ferm lluitador contra qualsevol tipus d’injustícies socials. Altruista, optimista i treballador incansable en la construcció d’un futur millor.