Castellbisbal

Qui som


Amics i simpatitzants d'ERC,

en nom de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Castellbisbal us donem la benvinguda a la nostra pàgina web.

Aquest 2015 és un any de canvis, uns canvis que hem de començar fent des dels ajuntaments,  per assolir un #noucastellbisbal en un #noupais. Tot plegat s'aconsegueix fent política de proximitat,  ja que entenem que els problemes dels nostres conciutadans són els que l'administració ha de solventar amb la màxima rapidesa i efectivitat possible.

Necessitem un ajuntament on es treballi per millorar sempre en benefici dels castellbisbalencs i de les castellbisbalenques i mai en benefici de partit, raó per la qual la transparència és i serà un dels nostres punts prioritaris. Volem que la gent cregui en la política de les persones, aquella que té com a objectiu millorar el nivell de vida.

Treballarem pel nostre poble i pel nostre país per tal d'assolir la independència el més aviat possible. Lluitarem per tenir una economia més pròspera, una cultura que no estigui qüestionada i atacada dia rere dia i per defensar uns drets que són fonamentals.

"L'objectiu de la independència és viure i conviure en un estat que serveixi els interessos de la majoria. i aquest canvi, aquesta revolució alegre, tranquil·la, democràtica i carregada d'il·lusió, s'a de concretar a les urnes del 24 de maig. és des dels ajuntament que escollirem el 24 de maig que naixerà la República Catalana".  24M+27S= República Catalana


També vull aprofitar per convidar-vos a participar amb nosaltres d'aquest projecte,  ja sigui per correu: castellbisbal@esquerra.org o a peu de carrer ja que tots som veïns vostres.


Visca Castellbisbal i visca Catalunya.


Jordi Piera
President d'ERC a Castellbisbal.