Catalunya Central

Notícia

PERE ARAGONÈS VISITA LA FIRA DE LES BRUIXES DE SANT FELIU SASSERRA.


El Diputat del Parlament de Catalunya, Pere Aragonès i Garcia (d'Esquerra Republicana de Catalunya), ha visitat aquest dimarts dia 1 de novembre la Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra.

Pere Aragonès ha assistit al dinar institucional amb l'alcalde del municipi, el també republicà Josep Romero, i altres regidors de les forces polítiques que formen el consistori (ERC i CIU). Durant el dinar, Aragonès ha pogut conèixer de prop com es prepara una fira d'aquestes dimensions en un poble petit com Sant Feliu, a part de parlar amb els electes sobre les problemàtiques i situació municipal.

Seguidament, Aragonès i Romero han presidit les escenificacions previstes. "La Taverna", els "Saraus petites bruixes", el "Samaniat i captura", i el més colpidor, el "Judici", l' "Escarni" i, finalment, "La forca".

La Fira, molt concorreguda un any més, es porta a terme gràcies a la tasca feta pel mateix ajuntament i, sobretot, tota la gent del poble que s'hi volca amb grans ànims i ganes durant moltes setmanes per a fer possible aquestes representacions. Aragonès ha fet costat a aquesta feina feta, i l'ha valorat molt, com a símbol inequívoc d'esforç, col·laboració,

Aragonès, que és també regidor a l'Ajuntament de Pineda de Mar, ha estat acompanyat per Isaac Peraire, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Prats de Lluçanès i candidat de les JERC a les eleccions del Congrés dels Diputats del proper 20 de novembre.