Catalunya Central

Notícia

Equips de treball municipals per als nostres pobles i ciutats i pel país

  • Josep M. Palau, president regional d'ERC
El col·lectiu de persones organitzats al voltant d’ERC a la Catalunya Central compartim una idea bàsica per la qual estem implicats en l’acció política i la representació institucional: si volem contribuir a millorar el nostre país, la millor manera de fer-ho és contribuint a millorar el nostre entorn més proper, és a dir, les viles i ciutats on vivim.
 
I en aquest manera de pensar, estem convençuts de que el procés cap a la independència de Catalunya té al davant dos moments clau: la consulta del 9 de novembre i les eleccions municipals del 24 de maig del 2015. Correspondrien respectivament al moment d’obertura del procés i d’inici de les negociacions amb l’Estat i a la possibilitat d’un segon pronunciament democràtic inequívoc amb qual es referendi i es consolidi la voluntat de la independència política, omplint els ajuntaments del país de regidors i regidores clarament compromesos amb el procés, també en els municipis més grans.
 
Per això, a la Catalunya Central, us animem a tothom a participar en els equips de treball dels vostres municipis, especialment en els més grans. Només ens heu de deixar les vostres dades de contacte i us convocarem per a treballar, en positiu, constructivament. Aportant idees que teniu per a millorar el vostre poble o ciutat. En reunions de barri, per anar al detall del que cal millorar a cada espai urbà un vivim cadascú de nosaltres. En reunions de tipus sectorial per proposar i decidir sobre com es pot millorar el municipi en economia, educació, serveis socials, salut, cultura, esports, sostenibilitat, etc.