Catalunya Central

Notícia

En el congrés també es varen escollir les persones candidates per al Senat

Aquest dimarts, 3 de novembre, es va celebrar al Centre Recreatiu de Santa Maria d’Oló (Moianès), el congrés de la Federació Regional de la Catalunya Central, en què es va escollir la primera persona candidata a les llistes d’ERC per al Congrés dels Diputats.
 
Així, es va aprovar per una àmplia majoria, la candidatura presentada per Mirella Cortés. La candidata, exalcaldessa de Sallent, és la secretària de Política Municipal d’ERC al Bages. Mestra de formació, ha tingut una llarga trajectòria com a alcaldessa de Sallent en el mandat 2003 – 2007 i ha estat regidora del mateix ajuntament fins aquest 2015. També ha estat membre del Consell Nacional d’ERC i participa activament en el teixit associatiu municipal.
 
En el mateix congrés, també es varen presentar la resta de persones candidates de la regional a les eleccions del 20 de desembre, una llista formada per Meritxell Benedí, de Castellterçol; David Prat, d’Igualada i president de les JERC Anoia; Meritxell Humbert, de Vilanova del Camí i presidenta de la comarcal ERC Anoia; Teresa Sánchez, resident a Manresa; Oriol Ortega, de Berga i secretari d’Organització de la Federació Comarcal del Berguedà; Rosa Altimiras, de Vic i resident a Calldetenes, i Josep Subirana, d’Avià.
 
Aprovació de les candidatures al Senat
D’altra banda, en el congrés regional celebrat aquest passat dimarts, també es varen presentar les persones candidates de la Catalunya Central al Senat. En aquest cas, els dos membres d’ERC escollits pels assistents al congrés foren Gabriel Rovira, de Cardona i resident a Vall de Torruella, actual cap de l’oposició a l’ajuntament de Sant Mateu de Bages, i Elisabet Hidalgo, de Cabrera d’Anoia i membre de la comarcal anoienca. 
 
El congrés va comptar amb la presència de la diputada anoienca, Alba Vergés, a més del president de la Federació Regional de la Catalunya Central, Lluís Oliveras, mentre que la cloenda del Congrés va anar a càrrec del secretari d’Organització Nacional d’ERC, Isaac Peraire.