Catalunya Central

Notícia

En un dinar distès varen poder intercanviar opinions sobre el territori

El passat divendres, 20 de novembre, al restaurant Els Solers de Santpedor, una quarantena d’alcaldes, alcaldesses, regidors i presidents comarcals d’Esquerra de la Catalunya Central, varen compartir taula amb els diputats provincials i parlamentaris d’ERC, amb el que fou una primera trobada de càrrecs electes de la regió, per intercanviar opinions, informació i posar en relleu els temes més candents del territori.


Així, Dionís Guiteras i Jordi Fàbrega, com a diputats provincials d’ERC a la Diputació de Barcelona, i David Rodríguez i Alba Vergés, com a diputats al Parlament de Catalunya d’aquest nou mandat, varen explicar als alcaldes, alcaldesses, regidors i presidents de les federacions comarcals de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona, el Moianès i el Solsonès, tots els serveis que tant la Diputació com el Parlament, posa a disposició dels ajuntaments.


Per la seva banda, els càrrecs electes presents varen exposar els temes més rellevants que tenen com a territori. Un dels punts que va aparèixer fou l’estat de la carretera C-55 i les vies de comunicació de la Catalunya Central cap a l’àrea metropolitana, així com l’efectivitat del transport públic, en especial, el ferroviari.


Primera jornada de treball

Aquesta va ser la primera de moltes jornades de treball, que des de l’Executiva Regional d’Esquerra a la Catalunya Central, presidida per Lluís Oliveras, es va dur a terme al territori, amb la voluntat de crear sinèrgies entres els càrrecs municipals de la Catalunya Central i els seus representants als òrgans supramunicipals, com les diputacions.

 

Per als propers mesos i durant tot el mandat, es preveuen altres jornades de treball.