Catalunya Central

Notícia

L’exalcaldessa de Santpedor és membre de l’executiva regional d’ERC de la Catalunya Central

Després del nomenament del 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i la presa de càrrec dels consellers i conselleres de la nova legislatura, la coalició de Junts pel Sí, fruit de l’acord entre CDC i ERC, segueix treballant en la formació del nou govern, que ha de centrar-se en el procés cap a la independència i el pla de xoc social.
 
En aquest sentit, i després de la negociació entre totes les forces polítiques implicades, Esquerra entoma la Delegació de la Catalunya Central nomenant la santpedorenca, Laura Vilagrà com a Delegada del Govern.
 
Vilagrà és actual membre de l’executiva regional de la Catalunya Central, a més d’haver estat membre de l’executiva nacional d’Esquerra i prèviament de les JERC. Exalcadessa de Santpedor, és llicenciada per la UAB en Ciències Polítiques i de l’Administració, a més d’haver cursat ESADE Business School de la Universitat Ramon Llull, i acaba d’obtenir un màster en Direcció Pública.
 
La seva experiència tant al món municipal, com al Consell Comarcal del Bages i al mateix Parlament de Catalunya, l’han avalat per entomar aquest càrrec i treballar des del govern cap al territori. Vilagrà afirma que “valoro molt aquesta oportunitat i ens posarem a treballar de seguida pel territori i en especial per la Catalunya Central; a banda de ser la Delegada del Govern al territori, sobretot vull ser, la Delegada del territori al Govern”. “Cal crear consens per posicionar la Catalunya Central per tal que es faci més visible en tot el marc català”, conclou Laura Vilagrà.