Catalunya Central

Qui som

Benvolgut amic / Benvolguda amiga,

Et dono la benvinguda a aquest lloc web i et convido a visitar-lo regularment. Volem que sigui una eina que serveixi per a que ens pugueu conèixer, per fer arribar la informació de l'actualitat del partit i de la nostra activitat i, per últim, per a que tothom qui vulgui ens pugui enviar propostes, idees o suggeriments. En definitiva, una eina al servei de tothom.

La federació regional de la Catalunya Central està integrada per les federacions comarcals de l'Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès. Un dels objectius de l'estructura regional és, precisament, la de coordinar la tasca de totes les comarcals per crear sinergies i compartir experiències des d'aquest territori que compartim.

Tenim una extensa representació institucional amb més de 52 alcaldies, 483 regidories, 60 conselleries comarcals i 3 diputats provincials. Tots ells al servei del municipi, del territori i del país. Perquè no oblidem que aspirem sempre a un doble objectiu: La justícia social i la llibertat nacional. I en aquesta tasca diària som molta gent la que hi està compromesa: càrrecs electes, militants, simpatitzants, col·laboradors... Tothom és necessari.

Espero, doncs, que aquest web sigui una eina útil i et convido, si no ho has fet ja, a col·laborar amb el nostre projecte.

Gràcies per la teva visita.


Lluís Oliveras i Giralt
President d'ERC-Catalunya Central


Ara, cansat, no confonguis aquests
silencis amb el buit sense recurs
de quan tot s'enderroca.
Deixa que el temps faci el seu curs i espera.
Tanca la porta, encén el llum,
aviat serà de nit.
Accepta de bon grat la companyia
de qualsevol presència, per molt
sabuda que la tinguis,
i fes recompte pel menut de tots
els camins que has d'emprendre quan claregi.

Omple de guanys futurs les hores buides.


Hores Buides. Martí Miquel i Pol.

Imatge