Catalunya del Nord

Notícia

Comença el Congrés Nacional amb la jornada electoral

Aquest dissabte 17 de setembre és un dia molt important per al nostre partit. Com molt bé sabeu celebrem la primera part del Congrés Nacional d'Esquerra amb l'elecció dels que han de ser, els propers 4 anys, President i Secretari General del nostre partit, així com el cap de llista per a les properes eleccions generals espanyoles. La segona part tindrà lloc el dissabte 1 d'octubre, a Girona, amb el Congrés pròpiament dit.
La jornada electoral per a tots els militants de la Catalunya Nord tindrà lloc a la nostra seu, 11 carrer de les fàbriques grans de Perpinyà, a partir de les 10.00h fins a les 19.00h ininterrompudament.
Us convidem a tots i totes a participar activament en un acte significatiu i important, moment clau en un partit com el nostre on tots i totes tenim dret a veu i vot responent als principis assemblearis i participatius que marquen la línia del nostre partit.
Així mateix us recordem que per poder exercir el dret a vot cal estar al dia en el pagament de les quotes. Aquells que així ho desitgeu podeu aprofitar per a regularitzar la vostra situació.

La vostra participació és important! Us hi esperem!!