Catalunya del Nord

Notícia

Esquerra participa en els actes commemoratius


Enguany ha estat el dissabte 5 el dia en què hem commemorat la trista signatura del Tractat dels Pirineus i la consegüent amputació d'una part del nostre poble del 7 de novembre de 1659.
Malgrat una climatologia poc propícia, més d'un miler de catalans han participat en els diferents actes organitzats, manifestació per la tarda, marxa de torxes, concerts i, en els dies previs, presentació de llibres en diferents municipis.
Com ja és habitual, el nostre partit ha participat amb pancarta pròpia acompanyats aquesta vegada per la Marta Rovira, nova Secretària General d'ERC, Josep Carrapiço, Secretari d'Organització i Pere Aragonès, diputat al Parlament de Catalunya, que han fet un tall en plena campanya electoral a la resta del nostre país per acompanyar als militants de la Catalunya Nord en aquesta jornada i significar que ERC no abandona cap part del territori.
Tots els homes i dones d'Esquerra Republicana de Catalunya mantenim viu el compromís de treballar incansablement per la llibertat de tot el nostre poble i fer que en un futur el 7 de novembre no sigui més que un mal record de la nostra memòria col·lectiva.