Catalunya del Nord

Notícia

Botifarrada popular al Neulós organitzada per Esquerra Catalunya Nord i Alt Empordà

El Neulós des del Castell de Requesens
El Neulós des del Castell de Requesens
Les Federacions Territorial de la Catalunya Nord i la Comarcal de l'Alt Empordà d'Esquerra Republicana de Catalunya organitzen, el proper dissabte 14 de juliol, una botifarrada popular al Neulós. Amb aquest acte convidem a participar a tothom que creu i sent que sem un sol poble a dir prou a les fronteres: a les fronteres imposades pels estats, i també a aquelles fronteres mentals que contribueixen a separar els Països Catalans.
A les 9.45h sortida pels nord catalans des del Coll de l'Ullat cap al cim on ens retrobarem amb la gent provinent de l'Alt Empordà.. Plegats retornarem cap a la zona del refugi on hi hauran breus intervencions polítiques, animacions per a petits i grans, jocs de cucanya, aperitiu, dinar i la participació musical d'en Ramon Gual.
Perquè creiem que la reivindicació no ha d'estar renyida amb la diversió, perquè la millor arma contra les fronteres són el coneixement del territori i de la seua gent, veniu a mostrar la voluntat d'un futur unit i lliure pel poble català tot passant un bon moment.
Informació i reserves: 04 68 59 68 05 o bé a catalunyanord@esquerra.org