Cerdanyola del Vallès

Notícia

Esquerra organitza un autocar a Lledoners dissabte 2 de novembre

ERC organitza un acte davant de la presó de lledoners amb motiu del segon aniversari dels empresonaments del president d’ERC, Oriol Junqueras, i del conseller Joaquim Forn. La Secció Local posa un autocar gratuït per facilitar el desplaçament.


La Secció Local d’Esquerra participarà dissabte 2 de novembre a l’acte de suport als presos polítics amb motiu del segon aniversari de l’empresonament del President del partit i Vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras. Degut a que coincideix amb la campanya electoral de les eleccions del 10N, aquesta serà probablement l’activitat de campanya amb més afluència d’ERC.

Precisament per la gran assistència prevista, i per evitar col·lapses als accessos, la Secció Local de Cerdanyola torna a organitzar un autocar per arribar a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages). En aquesta ocasió l’autocar serà gratuït, si bé cal inscripció prèvia ja que són places limitades.

La sortida de Cerdanyola serà el dia 02/11/19 a les 10:00h de l’Av. del Parc Tecnològic i la tornada està prevista a les 14:30h. En aquesta ocasió l’autocar serà gratuït, si bé cal inscripció prèvia ja que són places limitades. La recaptació de la venda de merxandatge i de les participacions de loteria de la Grossa de Cap d’Any es destinarà a l’Associació Catalana pels Drets Civils, de suport a les persones preses i represaliades.

No cal ser militant o tenir vinculació amb ERC per assistir a l’acte ni per fer ús de l’autocar. Només cal inscripció prèvia enviant un correu a cerdanyola@esquerra.cat indicant un nom de contacte i les persones que hi assistiran. Les places s’adjudicaran per estricte ordre d’arribada dels correus i un cop acabades es farà llista d’espera.

No podem normalitzar l’existència de presos polítics a Catalunya ni la repressió desfermada per un estat que està perdent els papers. Seguirem mobilitzats. Ho tornarem a fer!Secció Local d’ERC a Cerdanyola
28 d’octubre de 2019