Cerdanyola del Vallès

Notícia

Esquerra convoca el concurs #RosesILlibresLliures per Instagram

La Secció Local d’ERC proposa celebrar Sant Jordi amb un concurs en línia en lloc dels actes al carrer.
Es donaran cinc premis per comprar llibres i roses als comerços de Cerdanyola.La diada de Sant Jordi no es podrà celebrar amb les tradicionals parades de llibres i roses però la Secció Local d’ERC de Cerdanyola vol adaptar la celebració d'una de les festes més importants del calendari. A falta de sortir a places i carrers a gaudir de la primavera Esquerra proposa un concurs en línia al perfil d’Instagram @ERCerdanyola amb l’etiqueta #RosesILlibresLliures.

A partir de dissabte 18 d’abril i fins el dia abans de Sant Jordi es publicarà cada dia al matí una pregunta relacionada amb Cerdanyola. Les respostes s’hauran de fer a la mateixa publicació de la pregunta i abans no es publiqui la següent. Per optar als premis cal ser major d’edat i seguir els perfils d’Instagram d’ERC (@ERCerdanyola) i Jovent Republicà (@joventCDV) de Cerdanyola. Els premis es sortejaran entre les persones que hagin respost totes les preguntes correctament.

Els premis són 5 vals per comprar llibres i flors als comerços de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa distribuïts de la següent manera: un de 40€ en llibres, dos de 20€ en llibres i dos de 15€ en flors. Esquerra vol expressar així el suport al comerç local que està patint la crisi, en especial les llibreries i floristeries que en aquestes dates tenen una part important de la facturació anual. En breu es publicarà el llistat de les llibreries i floristeries on es podran bescanviar els bons.

El dia de Sant Jordi es farà publica la llista de persones guanyadores per celebrar, fins on sigui possible, una data que volem que segueixi sent especial tot i el confinament.


Executiva Local d’ERC a Cerdanyola
17 d’abril de 2020

 

ANNEX: Bases del concurs


La Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Cerdanyola del Vallès convoca el concurs Instagram #rosesillibreslliures en motiu de la Diada de Sant Jordi 2020.

Durada i participació:
El concurs es farà entre dissabte 18 a les 12h i dijous 22 d'abril de 2020 fins a les 20h. Participaran en el concurs les persones que segueixin el perfil d’Instagram d'@ercerdanyola i de @joventcdv i responguin correctament a la #preguntadeldia que es publicarà durant aquells dies al perfil d'Instagram d' @ercerdanyola.
La dinàmica del concurs serà la formulació diària d’una #preguntadeldia amb el tema central Cerdanyola del Vallès, al perfil d’Instagram @ercerdanyola en forma de post. A l’endemà, es farà difusió de la resposta correcta i dels noms (o nicks) de les persones encertants.
Participaran en el concurs les persones MAJORS DE 18 ANYS. S'acceptarà únicament una resposta per perfil. La participació al concurs és gratuïta.
No podran ser proclamades guanyadores les persones que hagin tingut relació amb la seva organització, formin part de l’executiva de la secció local d’ERC a Cerdanyola del Vallès, ni els seus familiars directes.

Premis
Es sortejarà cinc premis entre totes les persones que encertin les cinc #preguntadeldia. Els premis són: un bo per valor de 40€ en llibres, dos bons per valor de 20€ en llibres i dos bons per valor de 15€ en flors.
Els premis seran bescanviats per la compra de llibres i/o flors en els establiments de Cerdanyola adherits al concurs i tindrà una validesa de 2 mesos comptats des de que es decreti la fi de l'estat d'alarma.

Jurat
L’Executiva de la Secció Local és la comissió tècnica que formularà les cinc #preguntadeldia i resoldrà les qüestions i dubtes que es puguin plantejar.

Sobre les persones guanyadores:
Les persones guanyadores autoritzen a que els seus noms apareguin i siguin publicats en les xarxes socials d'ERC Cerdanyola, els quals es faran públics als comptes de Facebook, Twitter i Instagram de l'organitzador. Un cop es facin públics els seus noms, les persones guanyadores hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu electrònic cerdanyola@esquerra.cat Els usuaris que no facin servir el seu nom i cognoms a Instagram hauran d'acreditar ser els propietari dels comptes des dels quals s'han contestat les preguntes.
En cas que alguna de les persones guanyadores renuncii al premi obtingut o passin 48 hores sense que es pugui contactar amb ella, es farà un nou sorteig entre la resta d'encertants de les preguntes.

Protecció de dades:
Us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer d'ERC Cerdanyola
del Vallès.

Acceptació de bases i condicions:
La simple participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases en la seva totalitat.