Cerdanyola del Vallès

Notícia

Festa Major en línia amb el concurs #PreguntesRoserDeMaig per Instagram

Després de l’èxit del concurs de Sant Jordi, la Secció Local d’ERC proposa celebrar el Roser de Maig amb un altre concurs en línia.
El premi serà un val de 50€ per consumir a un dels establiments de restauració col·laboradors de Cerdanyola
.


Enguany la Festa Major del Roser de Maig no es podrà celebrar al carrer així que, com ja va fer per Sant Jordi, la Secció Local d’ERC a Cerdanyola convoca el concurs #PreguntesRoserDeMaig #RoserDeMaig2020. Entre el divendres 1 el i dimarts 5 de maig es publicarà diàriament una pregunta al perfil d’Instagram @ERCerdanyola i caldrà respondre a la mateixa publicació abans no es pengi la següent. Per optar al premi cal ser major d’edat i seguir els perfils d’Instagram d’ERC (@ERCerdanyola) i Jovent Republicà (@joventCDV) de Cerdanyola. El premi es sortejarà entre les persones que hagin respost totes les preguntes correctament.

El joc està dotat amb un premi de 50€ per consumir a un dels bars i restaurants de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa. Esquerra vol expressar així el suport al comerç local que està patint la crisi, en aquest cas bars i restaurants que no podran ajudar-nos a gaudir de la Festa Major com cada any. En breu es publicarà el llistat d’establiments on es podrà bescanviar el premi. Si algun establiment s’hi vol adherir directament pot fer-ho escrivint a cerdanyola@esquerra.cat i ens hi posarem en contacte.
A partir del 6 de maig es farà pública la persona guanyadora del premi que es triarà per sorteig entre la llista de les que hagin encertat totes les preguntes. Es podrà gaudir del premi fins el 31 de desembre de 2020.


Executiva Local d’ERC a Cerdanyola
30 d’abril de 2020
 

ANNEX: Bases del concurs


Durada i participació:

El concurs es farà entre divendres 1 de maig a les 12h i dilluns 5 de maig de 2020 fins a les 20h.
Participaran en el concurs les persones que segueixin el perfil d’Instagram d'@ercerdanyola i de @joventcdv i responguin correctament a les #preguntesroserdemaig #roserdemaig2020 que es publicaran durant aquells dies al perfil d'Instagram d' @ercerdanyola.
La dinàmica del concurs serà la formulació diària d'una pregunta #preguntesroserdemaig #roserdemaig2020 amb el tema central del Roser de Maig, al perfil d’Instagram @ercerdanyola en forma de post. A l’endemà, es farà difusió de la resposta correcta i dels noms (o nicks) de les persones encertants.
Participaran en el concurs les persones MAJORS DE 18 ANYS. S'acceptarà únicament una resposta a cadascuna de les preguntes per perfil. La participació al concurs és gratuïta.
No podran ser proclamades guanyadores del concurs les persones que hagin tingut relació amb la seva organització, formin part de l’executiva de la secció local d’ERC a Cerdanyola del Vallès, ni els seus familiars directes.

Premis

Es sortejarà un premi entre totes les persones que encertin les cinc #preguntesroserdemaig #roserdemaig2020. A cada persona que hagi encertat totes les preguntes, se li assignarà un número, i aleatòriament a través d'un mitjà informàtic, la Comissió designarà un/a número guanyador/a.
El premi és: en un val per valor de 50 euros a bescanviar per un àpat, en qualsevol dels restaurants i bars que vulguin col.laborar en aquesta iniciativa del concurs per xarxes durant els dies de les festes del Roser de Maig. L’excés en la consumició a partir de 50€ anirà a càrrec de la persona portadora del val. El premi serà bescanviat per l’àpat en els establiments de Cerdanyola adherits al concurs i serà vàlid fins el 31 de desembre de 2020.

Jurat

L’Executiva de la Secció Local és la comissió tècnica que formularà les cinc #preguntesroserdemaig #roserdemaig2020 i resoldrà les qüestions i dubtes que es puguin plantejar.

Sobre la persona guanyadora

El resultat es farà públic el dimecres 6 de maig. La persona guanyadora autoritza a què el seu nom aparegui i sigui publicat en les xarxes socials d'ERC Cerdanyola, el qual es farà públic als comptes de Facebook, Twitter i Instagram de l'organitzador. Un cop es faci públic el seu nom, la persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu electrònic cerdanyola@esquerra.cat . La Comissió també pot posar-se en contacte per privat. Les persones usuàries que no facin servir el seu nom i cognoms a Instagram hauran d'acreditar ser les propietàries dels comptes des dels quals s'han contestat les preguntes.
En cas que la persona guanyadora renuncii al premi obtingut o passin 48 hores sense que es pugui contactar amb ella, es farà un nou sorteig entre la resta d'encertants de les preguntes.

Protecció de dades:

Us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer d'ERC ni de la Secció Local d’ERC de Cerdanyola del Vallès.

Acceptació de bases i condicions:

La simple participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases en la seva totalitat.