Cerdanyola del Vallès

Notícia

Nova trobada oberta per videoconferència dimecres 6 de maig a les 19:00h

Esquerra vol mantenir les trobades obertes a tota la ciutadania de Cerdanyola que fa ordinàriament abans de cada Ple Municipal. Com ja es va fer a l’abril, la sessió serà en línia.


Dimecres 6 de maig a les 19:00h la Secció Local d’ERC Cerdanyola farà una trobada oberta en format de videoconferència. Els temes a tractar seran el seguiment de la crisi per la COVID-19 a Cerdanyola, els temes destacats del Ple Municipal de l’endemà dijous 07/05/20 i un torn obert de preguntes.

ERC Cerdanyola segueix treballant, tot i el confinament, amb transparència i oberts a la participació. Com a totes les obertes, qui vulgui hi pot participar per fer arribar preguntes o propostes tant a les persones regidores com a les responsables locals d’Esquerra.

La videoconferència es farà amb la plataforma de codi obert Jitsi i s’hi pot accedir de la següent manera:
  • Des de l’ordinador: a la web https://meet.jit.si/ERCerdanyola
  • Des del mòbil o tauleta: instal·lar la APP Jitsi Meet i accedir a la sessió «ERCerdanyola»
Per tal de fer la sessió fluida s’estableixen les següents condicions de funcionament:
  • La sessió tindrà una persona que moderarà les intervencions
  • Qui no estigui intervenint ha de tenir el micròfon silenciat
Cal recordar que la pàgina és pública i qualsevol informació que s’hi transmeti pot ser observada per tercers. Per motius d’etiqueta es demana que tots els participants posin el seu nom a l’inici de sessió i es connectin amb imatge, encara que sigui de baixa resolució.


Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola
5 de maig de 2020