Cerdanyola del Vallès

Notícia

ERC Cerdanyola participa a Cims per la Llibertat (dissabte, 13 d'octubre)

El proper dissabte 13/10/18 hi ha organitzada una ascensió simultània a 18 cims triats pels presos politics per reivindicar-ne la seva llibertat i transmetre el suport incondicional a les seves famílies. Més informació a:
 
https://cimsperlallibertat.cat/
 
A hores d'ara tots tenen les inscripcions plenes i alguns són poc aconsellables ja una gran afluència pot provocar situacions de dificultat. Això no vol dir que no hi puguem participar amb seny. Cal recordar que també està disponible la inscripció anomenada CIM ZERO prevista per col·laborar econòmicament sense participar activament.
 
Que podem fer per participar?
 
INDIVIDUALMENT
Fer una de les ascensions. Fer-nos una foto i enviar-la a cerdanyola@esquerra.cat. En farem un recull per donar difusió a l'acte. Teniu tota la informació a la web de la organització.
 
SORTIDA ORGANITZADA
L'Agrupament Escolta Pau Casals de Cerdanyola ha organitzat un autobús per participar al cim triat per la Dolors Bassa, el Montgrí (Baix Empordà) i ofereix 10 places que a hores d'ara queden lliures. Més informació a l'enllaç.

https://www.cimsxlallibertat.cat/fitxes-x.html?id_sel=5

El cost de l'autobús anar i tornar són 10€ (si s'omple quedaran uns 50€ de marge que es donaran a la organització de l'esdeveniment. Sortirem a les 07:00 del PEM Guiera per fer començar l'ascensió a les 09:00h i tornar a ser a Cerdanyola a les 17:00h aproximadament. Cal dur esmorzar i dinar a més de les proteccions habituals adequades a la muntanya on anem (gorra, crema solar, calçat esportiu, abric, etc).

Qui estigui interessat pot escriure al mail abans indicat abans de dimarts que ve 9/10/18 per reservar plaça. S'adjudicaran per ordre de petició i es confirmaran personalment.