Cerdanyola del Vallès

Notícia

Comencen les sessions de treball per el·laborar el programa electoral per a les municipals del 2019

Una de les reunions de treball realitzades
Una de les reunions de treball realitzades
Han començat ja, amb bon ritme, les reunions de treball per confeccionar el programa electoral de Cerdanyola de cara a les eleccions municipals del proper any. Aquestes reunions van començar, de fet, abans de l'estiu i s'han intensificat després de les vacances. Durant les darreres setmanes, s'han incorporat a les sessions de treball realitzades diverses persones pertanyents a diversos àmbits i entitats de la ciutat a les quals hem convidat a aportar els seus punts de vista sobre l'actual estat de la ciutat, així com sobre les seves opinions al voltant de les actuacions més urgents a dur a terme a curt, mig i llarg termini.

Aquestes sessions de treball s`han estructurat en torn a quatre grans eixos de treball:

- Polítiques per a les persones.
- Territori i Sostenibilitat.
- Economia.
- Funcionament de l'Administració Local.

Al mateix temps, s'han començat ja, a dur a terme, reunions de treball amb diverses associacions i entitats amb similar objectiu: conéixer de primera mà les seves inquietuds, necessitats i propostes. Molt aviat farem també públic el calendari dels nostres programes als barris.

Volem recollir el màxim volum d'informació amb la finalitat d'el·laborar un programa electoral acurat, detallat, i proper a les necessitats de la ciutat. Si ens vols fer arribar les teves idees o propostes o t'interessaria passar a formar part d'alguns dels grups de treball que ja s'estan reunint, no ho dubtis. Ens pots contactar mitjançant l'adreça de correu electrònic cerdanyola@esquerra.cat. Ens encantarà conèixer de primera mà qualsevol cosa que ens vulguis explicar...