Cerdanyola del Vallès

Notícia

Obertura Republicana es presenta a Cerdanyola

L’Ateneu Republicà presenta el darrer llibre d’Enric Marin i Joan M. Tresserras, Obertura Republicana, divendres 26 a les 18:00h a la sala Enric Granados de la Biblioteca de Cerdanyola.

La secció de cultural d’Esquerra a Cerdanyola, l’Ateneu Republicà, presenta divendres el darrer llibre dels professors de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Enric Marin i Joan Manuel Tresserras.

Obertura Republicana, Catalunya després del nacionalisme és un assaig sobre el futur polític català que posa l’èmfasi en un ideal republicà que, lluny dels tradicionals estat-nació, està basat en l’assumpció de la sobirania per la ciutadania, el progrés social i la radicalitat democràtica. Segons els autors estem davant tot el contrari d’un replegament nacionalista, anem a un futur d’obertura republicana. La reflexió és doblement pertinent per la novetat editorial i per la imminència de les eleccions al Congrés i el Senat on està en joc el model d’estat i els interlocutors amb qui s’haurà de construir en el futur immediat.

La cap de llista a les eleccions municipals, Helena Solà, introduirà la xerrada que anirà a càrrec del professor Enric Marin, professor de la facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, i expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Marín és veí de Bellaterra i forma part de la llista d’Esquerra a Cerdanyola per a les eleccions municipals del 26 de maig.


Secció local d’ERC a Cerdanyola
18 d’abril de 2019