ERC Cervelló

Totes les notícies

Esquerra felicita al nou candidat de CIU per a les municipals

Des d'Esquerra volem felicitar al nostre veí i company de consistori, Jesús Arévalo i Bravo per la seva elecció com a candidat de CIU a les eleccions municipals de 2011. Des del butlletí la veu d'Unió es va informar de l'elecció d'Arévalo com a candidat de CIU per als comicis que tindran lloc el proper 22 de maig de l'any que ve. Juntament amb Montserrat Molas, Arévalo és el segon candidat que des d'ERC tenim constància que es presentarà a les eleccions municipals.

Il·lusió x Cervelló

Esquerra vota NO a l’augment de la tarifa de l’AIGUA

El grup municipal d’esquerra va votar negativament a la proposta d’augmentar la tarifa de l’aigua en un 5,95%. Tot i que la Comissió de Preus de Catalunya ha aprovat un increment mitjà de les tarifes de subministrament de l’aigua potable d’un 2,2%, l’empresa SOREA proposa un augment superior , per fer factible aquest augment caldrà l’autorització de l’esmentada Comissió, que esperem els sigui denegada.

S'APROVA LA MOCIÓ DE POSICIONAMENT DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TC QUE VA PRESENTAR ESQUERRA

Esquerra Cervelló va presentar conjuntament amb el PSC en el ple d'aquest dijous 22 de juliol, una moció de posicionament danvant la sentència del Tribunal Constitucional (TC). La moció aprovada té per objecte mostrar el nostre rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya, i manifestar que el Ple d’aquest ajuntament només acata la voluntat que emana de la ciutadania en relació a aquesta qüestió. La moció que va ser enviada als altres dos grups de tradició catalanista del ple de l'Ajuntament per ser negociada (CIU i PSC), va comportar entre d'altres, que es penjarà una pancarta des de la balconada de l'ajuntament amb el lema Som una Nació de ciutadans i ciutadanes lliures. El grup municipal del PSC i Esquerra van votar a favor i el PP i CIU en contra.

ESQUERRA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ DE POSICIONAMENT DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TC

Esquerra Cervelló presentarà en el proper ple de dijous 22 de juliol, una moció de posicionament danvant la sentència del Tribunal Constitucional (TC). La moció té per objecte mostrar el nostre rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya, i manifestar que el Ple d’aquest ajuntament només acata la voluntat que emana de la ciutadania en relació a aquesta qüestió. La moció que ha estat enviada als altres dos grups de tradició catalanista del ple de l'Ajuntament per ser negociada (CIU i PSC), comportarà entre d'altres, que es penjarà una pancarta des de la balconada de l'ajuntament amb el lema Som una Nació de ciutadans i ciutadanes lliures.