ERC Cervelló

Notícia

Esquerra Cervelló aconsegueix 50 anys de muntanyes sense pedreres

Creiem en un poble envoltat per un medi natural sostenible, equilibrat i ple de vida.
Creiem en un poble envoltat per un medi natural sostenible, equilibrat i ple de vida.
El passat 19 de maig el grup municipal d’Esquerra Republicana de Cervelló va presentar al Ple de Cervelló una moció per tal d’aconseguir una moratòria de 50 anys en les requalificacions dels terrenys forestals protegits. La moció es va acabar aprovant per unanimitat, és a dir, en els propers 50 anys no es podrà obrir cap nova pedrera a Cervelló si el projecte afecta a zones protegides.
 
Esquerra Republicana creiem que el poble ha parlat clar i que l’aclaparadora victòria del NO en la consulta dels dies 7 i 8 de maig (més d’80% dels vots en contra) avalen no poder fer més pedreres durant, almenys, 50 anys.
 
L’objectiu d’aquesta proposta, tal i com va explicar el regidor Albert Racaj és “consolidar el resultat de la consulta” i “anar més enllà dels 3 anys sense noves pedreres que han proposat els socialistes i Podemos”.
 
La moció, a més, demanava recuperar el sòl forestal afectat per activitats destructores del medi ambient com les pedreres i la creació d’una comissió de seguiment dels convenis firmats per l’Ajuntament i les empreses de les pedreres per assegurar la transparència.