ERC Cervelló

Notícia

ERC Cervelló treballarà perquè cap infant es quedi sense escola bressol

Guarderia, Escola Bressol, Cervelló
No volem que cap nen o nena es quedi sense plaça de guarderia a Cervelló
El grup municipal d’Esquerra Cervelló presentarà al proper ple, el dia 21 de juliol, una moció per tal de garantir que cap infant de Cervelló es quedi sense plaça a l'escola bressol durant els propers cursos i és per això que demana que s’obri de nou l’equipament habilitat ja existent, La Masia.

Esquerra Republicana coneix que s’han donat casos en què nens i nenes de Cervelló no han pogut accedir a una plaça a la llar d’infants, sobretot després del tancament d’una de les dues llars existents durant el mandat passat. És per aquest motiu que, vetllant per la igualtat d’oportunitats i l’ensenyament de qualitat, presenta una proposta per evitar que cap infant es quedi sense escola bressol fet que, a més, facilitaria la conciliació familiar de les famílies de Cervelló i milloraria la qualitat de l’educació.

Les mesures a prendre són senzilles si hi ha voluntat política: per una banda reobrir la llar d’infants La Masia, tancada per l’anterior govern, i per l’altra i no menys important, garantir que cap infant de Cervelló es quedi sense guarderia, ja sigui baixant els ratis d’alumnes i/o amb mesures d’altra tipus com ajuts socials en el termini màxim de dos anys.

Esperem que l’alcalde i regidor d’educació José Ignacio Aparicio sigui coherent amb el rebuig que va mostrar durant el ple del passat mes de març contra el tancament de línies de P3 al Baix Llobregat que no afectava a Cervelló i estigui a favor de l’educació de qualitat al nostre municipi.