ERC Cervelló

Notícia

Gairebé 500 firmes demanen aturar el magatzem de químics perillosos

Els 4 regidors d'Esquerra Republicana, d'esquerra a dreta Josep Ramon Mut, Irina Moreno, Albert Racaj i Òscar Vendrell, van presentar les gairebé 500 firmes a l'Ajuntament
Els 4 regidors d'Esquerra Republicana, d'esquerra a dreta Josep Ramon Mut, Irina Moreno, Albert Racaj i Òscar Vendrell, van presentar les gairebé 500 firmes a l'Ajuntament
El proper ple municipal del dijous 16 de març Esquerra Republicana de Cervelló presentarem una moció perquè s’estudiï com aturar el magatzem de productes químics perillosos instal·lat al davant de la urbanització de Can Guitart. Per fer-ho, comptem amb el suport d’un total de 468 firmes de veïns de Cervelló que hem estat recollint durant el darrer mes.

Esquerra demanarem la creació d’una comissió de treball i d’investigació per tal de trobar una solució conjunta al risc que suposa tenir el magatzem en aquella zona del poble, ja que el moviment constant de camions amb químics perillosos i l’emmagatzematge de fins a 450 tones d’aquest material suposa un risc elevat pels habitants de Cervelló.

Justament en aquest sentit també demanarem la creació de plans específics de protecció civil en cas d’emergències o accidents químics, plans inexistents fins ara a Cervelló.

Finalment també demanarem que tot això es faci amb transparència, una de les mancances que ha tingut el procés d’obertura del magatzem i per això també exigirem que s’informi de tot a través de la revista municipal i que es faci arribar una notificació als veïns de Can Guitart.

El contingut específic de la moció el podeu descarregar en els documents adjunts a aquest article.

Tenim el suport de gairebé 500 firmes, però també necessitem que ens acompanyis abans i durant la votació d’aquest dijous 16 de març. A les 19.30 hores amb una concentració davant de l’Ajuntament i a les 20.00 durant el ple! Ara fem-ho junts!