ERC Cervelló

Notícia

Comunicat d’Esquerra Cervelló davant les sancions de 400€ per penjar llaços grocs

Fotografia il·lustrativa que no correspon als fanals de Cervelló ni a les persones multades
Fotografia il·lustrativa que no correspon als fanals de Cervelló ni a les persones multades
Vist que des d’ahir, 11 de gener de 2018, diferents veïns de Cervelló estan rebent notificacions de sancions de 400 euros imposades per l’Ajuntament de Cervelló, signades pel regidor competent, el Sr. Juan Santiago (PSC), per haver penjat llaços grocs a la via pública.

Vista la persecució que rep qualsevol col·lectiu del municipi que no sigui proper al govern municipal, com és el cas del col·lectiu en contra del magatzem de productes químics, Cervelló Sense Pedreres o qualsevol dels grups independentistes de la població.

Vist que la justificació donada per la primera tinent d’alcalde, la Sra. Cristina Martínez (PSC), és que el regidor Juan Santiago va signar tots els decrets sense llegir-los.

Esquerra Republicana a Cervelló demanem:
  1. Destitució immediata, i en tot cas abans del proper ple, del regidor responsable de la matèria, el Sr. Juan Santiago (PSC), per negligència en l’actuació de les seves funcions al signar de forma arbitrària sancions als seus veïns sense ni tan sols haver-les llegit. En cas que no fos destituït, demanarem la dimissió del l’alcalde José Ignacio Aparicio (PSC) com a màxim responsable del govern municipal.
  2. Retirada immediata de totes les multes imposades, deixant sense efecte el procés sancionador iniciat.
  3. Disculpes immediates a tots aquells que han rebut la notificació de la sanció per part de l’Ajuntament de Cervelló.
  4. Rectificació de l’escrit fet per la primera tinent d’alcalde al darrer número de la revista municipal, on negava l’evidència que els ciutadans independentistes de Cervelló patim una persecució constant per part del govern municipal.