ERC Cervelló

Notícia

Retornem la dignitat al poliesportiu Xavier Ballber

Cervelló, Pavelló, Xavier Ballber
Demanem al govern municipal repari les goteres del poliesportiu
Els usuaris mereixen un poliesportiu municipal sense goteres. Les instal·lacions de Cervelló no poden seguir deteriorant-se, cal posar-hi fre i començar a cuidar el poble dia a dia.
 
El passat mes de juny la Diputació de Barcelona va adjudicar ajuts a tots els municipis de la demarcació perquè aquests puguin fer inversions en els seus equipaments. A Cervelló se li van atorgar 164.178 euros, una xifra considerable.
 
Des d’Esquerra Republicana de Cervelló de seguida vam demanar al govern municipal que es destinessin aquests diners (o la part que fos necessària) per tal de resoldre el problema de goteres que des de fa anys arrossega el pavelló Xavier Ballber. Aquest és un equipament que utilitzen molts veïns i veïnes del poble i de forma molt freqüent, des del Futsal fins als estudiants de l’Institut, passant pel Bàsquet Cervelló. Tractant-se d’un poliesportiu municipal cal que l’Ajuntament garanteixi que tothom el podrà utilitzar en les millors condicions possibles o, com a mínim, unes condicions òptimes.
 
Sabem que hi ha altres instal·lacions locals que requereixen millores i en què es podria destinar l’ajut de la Diputació de Barcelona, però tractant-se d’una xifra així pensem que és un bon moment per reparar un problema gros com són les goteres del poliesportiu.
 
A dia d’avui encara no tenim cap resposta per part de l’equip de govern i, de fet, ni sabem on aniran a parar aquests diners. Podem comprendre que els socialistes tinguin altres prioritats però no entenem perquè ni tan sols han estat capaços d’explicar-les.
 
Cervelló és un poble que compta amb moltes instal·lacions i és per això que l’Ajuntament s’ha de preocupar de cuidar-les diàriament. Com més es triga a reparar els petits desperfectes més car ens surt a tots reparar-ho després. El mateix passa, per exemple, amb els carrers de les urbanitzacions i el sotabosc. No pot ser que l’Ajuntament es preocupi de corregir les coses deteriorades del poble un cop cada quatre anys i coincidint casualment amb l’apropament de les eleccions municipals. Cal treballar a l’estil de les formiguetes: feina que potser no es veu però que poc a poc fa de Cervelló un poble més atractiu, acollidor i cuidat.