ERC Cervelló

Notícia

LES FORMACIONS D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC) I MOVIMENT D'ESQUERRES (MES) A CERVELLÓ HAN SIGNAT UN ACORD PER ANAR PLEGATS A LES ELECCIONS MUNICIPALS

Signatura de l'acord entre els integrants dels moviments d'ERC i MES
Signatura de l'acord entre els integrants dels moviments d'ERC i MES

Aquest divendres s’ha donat a conèixer l’acord entre les dues formacions per a concórrer junts en una llista conjunta i acompanyats de la plataforma ciutadana SUMEM.

La Rosaura Serra, coordinadora local de MES a Cervelló, ha valorat el pacte que s’ha signat destacant que l’acord confluirà en una llista “d’esquerres, socialista, progressista i republicana amb un projecte en comú per a poder governar Cervelló”.

El president d’ERC a Cervelló, el Miguel Àngel Valenzuela, ha afegit que l’acord s’ha produït amb “molta il·lusió, perquè permet unir forces per aconseguir que el proper mes de maig Cervelló sigui un municipi republicà”.

A més a més, ha destacat que després de tenir governs mediòcres i sense rumb, ara més que mai cal treballar per a fer possible un Cervelló per a tothom i sensible als problemes de la gent, mirant pel futur del poble i del país” i que això, “només serà possible ajuntant els esforços dels republicans i socialistes sobiranistes amb en Josep Ramon Mut al capdavant d’aquest projecte”.

En Josep Ramon Mut, el candidat a l’alcaldia d’ERC-SUMEM-MES Cervelló, ha apuntat que s’ha treballat per “crear una candidatura molt àmplia, i amb la suma de tothom portarem Cervelló un pas més enllà, posarem Cervelló a l’alçada que es mereix la seva gent”.

El cap de llista, va dir sentir-se “orgullós” de poder formar part d’una candidatura “molt integradora, revolucionària, que integrarà moltes persones de plataforma SUMEM que no són ni d’ERC ni de MES, i que s’assemblarà molt al nostre poble”.

Durant la signatura de l’acord, han estat presents l'Albert Valentí, en nom del Jovent Republicà de Cervelló, i Òscar Nicolau, membre adherit a la plataforma SUMEM Cervelló. Tots plegats han expressat enèrgicament que “aquest 2019 sortirem a guanyar les eleccions!”.