ERC Cervelló

Notícia

La coalició d’ERC – SUMEM – MES de Cervelló aprova en una assemblea oberta la llista electoral per a les properes eleccions municipals

Assistents a l'assemblea de votació de la llista
Assistents a l'assemblea de votació de la llista
Aquest dilluns 4 de març la coalició entre Esquerra Republicana, la plataforma SUMEM i el partit de Moviment d’Esquerres de Cervelló han celebrat una assemblea oberta a l’Ateneu de Cervelló per tal d’aprovar la llista electoral que acompanyarà al candidat a l’alcadia Josep Ramon Mut a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

La coalició presenta a les eleccions municipals una candidatura oberta, com a reflex del projecte republicà al poble, amb una presència important de candidats independents provinents de diversos àmbits i sectors, d’edats diferents, de totes les urbanitzacions del poble, preparades, i que comparteixen la voluntat d’aconseguir un Cervelló de primera, lema que encapçala la candidatura.

Les persones que encapçalaran la candidatura són gent amb vocació de servei, formació i experiència professional que garanteixen l’excel·lència de l’equip necessària per portar Cervelló un pas més enllà.

Han apostat per un equip divers amb gent que comparteix els valors republicans, pensant en el millor per Cervelló i per Catalunya, incorporant a la llista persones independents, com per exemple a la Meritxell Perelló, en Jack Malaret, la Núria Armengol, l’Òscar Nicolau o l’Eduardo Reyes, entre d'altres.

La voluntat de la coalició és ser la candidatura del poble i arribar a tenir més de 100 persones del poble donant suport al projecte a través de SUMEM, així doncs han deixat dues posicions a la llista buides per a poder incorporar més persones independents a la candidatura.  

Destaquen, a més a més, que en una aposta clara per la paritat i el feminisme, s'ha fet una llista on hi ha el 50% de dones i homes alternats en l'ordre de la llista en forma de cremallera, i una aposta especialment ambiciosa, ja que la llei fixa tan sols un 40-60% d’homes i dones.

En Josep Ramon Mut, que es postula com a Alcade de Cervelló, defensa que l’envolta el millor equip possible per a governar Cervelló i les diferents àrees de l’Ajuntament.

La llista de la coalició d’ERC-SUMEM-MES a Cervelló per a les properes eleccions municipals està formada per 10 dones i 11 homes, des dels 25 anys fins als 73, dels quals 10 són de la plataforma SUMEM.

La llista la componen les següents persones:

1. Josep Ramon Mut
2. Irina Moreno
3. Albert Racaj
4. Meritxell Perelló (SUMEM)
5. Òscar Vendrell
6. Rosaura Serra (MES)
7. Òscar Nicolau (SUMEM)
8. – (SUMEM)
9. Miguel Àngel Valenzuela
10. Eva Lòpez
11. Joan García
12. Pilar Rosillo (SUMEM)
13. Eduardo Reyes (SUMEM)

La llista de suplents la componen les següents persones:

S. 1. Núria Armengol (SUMEM)
S. 2. Alejandro Àlvarez
S. 3. Pepita Carbonell
S. 4. José Ramon Urbano
S. 5. Mayka Rodríguez
S. 6. – (SUMEM)
S. 7. Maribel
S. 8. Rashid (SUMEM)
S. 9. Sara Ortiz (SUMEM)
S. 10. Jack Malaret (SUMEM)

La llista de suport a la candidatura de la plataforma SUMEM:

1. Gerard Portet
2. Jordi Vila
3. Joan Peirot
4. Isabel Cànovas
5. Nemrod
6. Mercè Garcia
7. Xavi Díaz Feito
8. Montse Melero
9. Sergi Navarro
10. Carme Pinet
11. Antonia Bonmatí
12. Tonet Guitart
13. Albert Valentín
14. Roger Mota
15. Albert Sancho
16. Oriol Graell
17. Syra Reyes
18. Josep Mut
19. Sheila Racaj