ERC Cervelló

Notícia

ERC-SUMEM-MES incorpora a la Montse Solsona a la llista electoral

Meritxell Perelló, Irina Martí i Montse Solsona a les instal·lacions de l'Institut de Cervelló
Meritxell Perelló, Irina Martí i Montse Solsona a les instal·lacions de l'Institut de Cervelló
Aquest dissabte s’ha donat a conèixer que la candidatura d’ERC-SUMEM-MES comptarà a partir d’ara amb la Montse Solsona, que treballa a l’àrea de transferència del coneixement i innovació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i és la presidenta de l’AFA de l’Institut de Cervelló, com a independent en la posició 8 de la llista electoral per a les properes eleccions municipals del 26 de maig.
 
La Irina Moreno, candidata en segona posició a la llista, ha destacat que “des d’ERC-SUMEM-MES hem apostat per sumar a l’equip persones del poble que fan créixer el projecte de fer un Cervelló de primera i que comparteixen la visió republicana de la candidatura”, perquè des de la coalició volen donar veu i escoltar a tothom.
 
La Montse Solsona ha dit que, després de diverses trobades per comentar les necessitats de l’Institut de Cervelló i de les famílies del poble, s’ha sumat a  la candidatura perquè “ERC-SUMEM-MES van incorporar totes les meves propostes en el programa i havien configurat un equip súper preparat, amb molta actitud, empenta i amb ganes de treballar molt professionalment per un Cervelló de primera... i vaig pensar, aquí sí que m'hi sumo! Ara sí que veig que podem tenir un Cervelló millor, un Cervelló de primera.”
 
Els republicans destaquen que a més a més, la Montse s’afegeix a l’equip també amb l’objectiu d’impulsar projectes per aprofitar la gran riquesa natural que tenim, per a que sigui un motor per a la promoció de les àrees d’empresa, ocupació, innovació i emprenedoria. Ella és l'enllaç de la UPC al Baix Llobregat, coneix molt bé les vies de finançament de les institucions del Baix Llobregat i de tots els Ajuntaments de la comarca, i té clar que des de Cervelló “hem de ser-hi i hem d’impulsar projectes, amb altres ajuntaments, per posar més valor a Cervelló com a lloc per atraure empreses que generin ocupació de qualitat, que impulsin l’emprenedoria per crear empreses que treballin per i des de el municipi, per impulsar projectes innovadors, per fer pilots a nivell tecnològic que donin resposta a les necessitats dels cervellonins i cervellonines.... hem de fer-ho fàcil!”
 
Els republicans han comentat també que la Meritxell Perelló fa unes setmanes també es va incorporar en les primeres posicions de la llista com a independent de SUMEM en la posició 4, amb l’objectiu de treballar pel benestar de la gent amb un projecte educatiu que integri tot l’entorn, cultura, esports i entitats del poble.
 
La Meritxell ha dit que es va decidir a sumar-se a l’equip perquè “molts cops veiem la política com una cosa llunyana i ens queixem de la falta de solucions. Per aquests motius, quan t'ofereixen la possibilitat de treballar en un projecte ben plantejat, que pretén millorar la situació de tothom i al que creus que pots aportar la teva experiència i la teva energia, no pots fer altra cosa que sumar-te. Per aquest motiu m’he sumat al projecte d’ERC-SUMEM-MES per Cervelló, perquè té un equip imparable que durà a terme el projecte d’un Cervelló de primera.”
 
En Josep Ramon Mut, que es postula com a Alcalde de Cervelló, defensa que l’envolta el millor equip possible per a governar Cervelló i les diferents àrees de l’Ajuntament.