ERC Cervelló

Totes les opinions

Josep Ramon Mut

Crec en Cervelló, en el potencial d’aquest poble i que pot ser millor del què és ara mateix

Candidat a l'alcaldia de Cervelló

Entrevistem a Josep Ramon Mut, advocat i veí de Can Guitart. Després de l’assemblea d’Esquerra Republicana del passat octubre en la que va ser escollit com a cap de llista, en Josep Ramon té un nou repte al capdavant: portar el nostre poble un pas més enllà 1. Per què et presentes com a cap de llista d’Esquerra Republicana? Em presento perquè crec en Cervelló, en el potencial d’aquest poble i que pot ser millor del què és ara mateix.

Josep Ramon Mut

Cervelló som tots

Josep Ramon Mut, cap de llista de les municipals de 2019

A vegades, a la vida, cal prendre decisions importants i, ara fa uns dies, vaig prendre la decisió de presentar-me com a alcaldable per a les municipals al capdavant de la candidatura d’Esquerra Republicana, en un elecció oberta a qualsevol cervelloní o cervellonina. I dilluns em van escollir per encapçalar la llista. Em sento honrat per aquesta responsabilitat i agraït amb tothom que ha confiat en mi.

Roger Mota

Volem un Ajuntament que ens escolti i treballi amb els joves

Portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana

Entrevistem a Roger Mota, portaveu de les Joventuts d'Esquerra Replublicana des de fa més d'un any. Va participar activament de la política estudiantil a l'Institut de Cervelló i és un gran esportista. Té clar que només implicant-se es pot transformar la realitat que ens envolta. 1. Per què vas decidir apuntar-te al Jovent Republicà? Vaig pensar que era necessari que el jovent fes el relleu generacional per tal de tirar endavant el sentiment republicà i d'esquerres a Cervelló.

Josep Ramon Mut

Cervelló i la seva gent

Josep Ramon Mut, Esquerra Cervelló

El millor de Cervelló és la seva gent. Són les persones les que aconsegueixen que siguem un poble viu socialment. Ho demostrem una i altra vegada participant en l’aplec de Santa Maria, els correfocs, les trobades geganteres o mantenint amb vida entitats centenàries com la Coral Diana. Malauradament aquestes ganes de ser un poble viu xoquen frontalment amb un municipi i unes institucions locals que no estan a l’alçada.

Josep Ramon Mut

Posem en valor Cervelló

Josep Ramon Mut, Esquerra Cervelló

Fa unes setmanes gent del Centre Excursionista de Cervelló va fer una troballa sorprenent: van descobrir unes ceràmiques al costat del Castell. Encara no se’n sap la data i l’origen, però tot sembla indicar que tindrien una gran importància, ja que podrien correspondre a l’època en què el Castell va ser enderrocat per ordre del Borbó Felip V, durant la Guerra de Successió.   Aquest fet evidencia un cop més que Cervelló és un poble ple de patrimoni, amb una llarga història que s’ha de posar en valor.

Josep Ramon Mut

Això no és nou

Josep Ramon Mut, Esquerra Cervelló

A la darrera revista municipal la meva companya, la regidora Irina Moreno, explicava molt bé les dificultats que els veïns i veïnes ens vam trobar en el referèndum de l’1 d’octubre. Va denunciar que estàvem tips de tanta persecució i que a les eleccions el 21D li diríem ben alt i clar a l’alcalde i al bloc del 155 que ja n’hi havia prou. Aquell article relatava que a diferència d’alguns alcaldes socialistes, José Ignacio Aparicio va decidir alterar la votació de l’1-O i impedir-nos votar als llocs de sempre.

Irina Moreno

Alcalde, volem dignitat

Regidora d'ERC Cervelló Irina Moreno

Les últimes setmanes hem viscut uns moments transcendentals per al futur del nostre país, on els municipis han tingut un paper protagonista per poder celebrar el referèndum d’autodeterminació de Catalunya i donar suport a la posterior República.   En un inici, per l’1 d’octubre, els municipis es van haver de mullar a favor o en contra la democràcia. Malauradament l’alcalde de Cervelló, a diferència d’alguns alcaldes socialistes, va decidir alterar la votació i va impedir-nos votar als llocs de sempre.

Josep Ramon Mut

La persistència és la clau de la victòria

Regidor d'ERC Cervelló Josep Ramon Mut

Sou molts els que d’ençà de la proclamació de la República catalana em pregunteu: i ara què? Què passarà? Com posem en marxa la nova República? Mireu, tot aquest procés que hem engegat és impressionant, però en cap cas és nou, perquè infinitat de països s’han independitzat abans que nosaltres. I per cert, multitud s’han independitzat del Regne d’Espanya. Així doncs, no hem de fer res diferent del que han fet aquests altres.

Òscar Vendrell

Una Festa Major petita

Òscar Vendrell, Regidor d'ERC Cervelló

Ja hem començat l’estiu i això vol dir que aviat estarem gaudint altre cop d’una nova festa major. La que hauria de ser la més gran de les festes que es celebren al nostre poble, altre cop serà petita, molt petita.   Què vull dir amb això? Que una vegada més la festa major serà feta sense participació dels veïns i veïnes. Enlloc de fer com passa a la gran part dels pobles de Catalunya, a Cervelló continuarem sense tenir comissió de festes.