ERC Cervelló

Totes les opinions

Josep Ramon Mut

Això no és nou

Josep Ramon Mut, Esquerra Cervelló

A la darrera revista municipal la meva companya, la regidora Irina Moreno, explicava molt bé les dificultats que els veïns i veïnes ens vam trobar en el referèndum de l’1 d’octubre. Va denunciar que estàvem tips de tanta persecució i que a les eleccions el 21D li diríem ben alt i clar a l’alcalde i al bloc del 155 que ja n’hi havia prou. Aquell article relatava que a diferència d’alguns alcaldes socialistes, José Ignacio Aparicio va decidir alterar la votació de l’1-O i impedir-nos votar als llocs de sempre.

Irina Moreno

Alcalde, volem dignitat

Regidora d'ERC Cervelló Irina Moreno

Les últimes setmanes hem viscut uns moments transcendentals per al futur del nostre país, on els municipis han tingut un paper protagonista per poder celebrar el referèndum d’autodeterminació de Catalunya i donar suport a la posterior República.   En un inici, per l’1 d’octubre, els municipis es van haver de mullar a favor o en contra la democràcia. Malauradament l’alcalde de Cervelló, a diferència d’alguns alcaldes socialistes, va decidir alterar la votació i va impedir-nos votar als llocs de sempre.

Josep Ramon Mut

La persistència és la clau de la victòria

Regidor d'ERC Cervelló Josep Ramon Mut

Sou molts els que d’ençà de la proclamació de la República catalana em pregunteu: i ara què? Què passarà? Com posem en marxa la nova República? Mireu, tot aquest procés que hem engegat és impressionant, però en cap cas és nou, perquè infinitat de països s’han independitzat abans que nosaltres. I per cert, multitud s’han independitzat del Regne d’Espanya. Així doncs, no hem de fer res diferent del que han fet aquests altres.

Òscar Vendrell

Una Festa Major petita

Òscar Vendrell, Regidor d'ERC Cervelló

Ja hem començat l’estiu i això vol dir que aviat estarem gaudint altre cop d’una nova festa major. La que hauria de ser la més gran de les festes que es celebren al nostre poble, altre cop serà petita, molt petita.   Què vull dir amb això? Que una vegada més la festa major serà feta sense participació dels veïns i veïnes. Enlloc de fer com passa a la gran part dels pobles de Catalunya, a Cervelló continuarem sense tenir comissió de festes.