Cervera

Notícia

Condemna contra l'atemptat de Barcelona

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que va tenir lloc ahir a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.
 
Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials.
 
Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui divendres, demà dissabte i diumenge. Animem a participar a la concentració a la Plaça de Catalunya a les 12 del migdia, així i com de les convocades a davant dels ajuntaments del país.

Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen perquè Barcelona i el país recuperi la normalitat com més aviat millor.


Condemna del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Cervera contra l'atemptat de Barcelona i Cambrils
    
Els representants municipals d'ERC a l'Ajuntament de Cervera ens afegim a la condemna dels atemptats de Barcelona i Cambrils i volem mostrar el nostre més sincer condol als familiars i amics dels afectats.

Animem a la població a participar en les mostres de solidaritat amb les víctimes, a treballar units contra l’odi i la violència, i reiteren el nostre rebuig davant la barbàrie terrorista que afecta de manera indiscriminada a persones de tot el món.