Cervera

Notícia

Cervera, parla!

Fes sentir la teva veu, que ningú decideixi per tu.

Siguis valenta, diguis el que penses, el que vols. Indica on vols anar i per quin camí.

Organitza la teva ciutadania per a què estigui compromesa en el teu demà, per a què aquest es defineixi entre tots, amb complicitats i discrepàncies, amb sinèrgies i contradiccions, amb alegries i penúries, però entre totes i tots , sempre entre tothom.

Solament així es pot construir un destí comú, una consciència de ciutat, un esdevenir cohesionat.

Solament així cada cerverí i cada cerverina et sentirà com a pròpia i lluitarà per fer-te més plena.

Això sí, cadascú des de la seva pròpia sensibilitat i sense renunciar al que és, però amb la voluntat comuna de fer-te créixer i fer-ho amb una gran riquesa de matisos.

Cervera, parla ! I fes-ho amb veu potent, veu farcida de totes les paraules que vagis escoltant en el dia a dia, veu alimentada per les petites veus d’aquells i aquelles que t’estimen i volen el
millor per a tu i que també és el millor per a elles i per a ells.

I no ho facis solament cada quatre anys, quan et demanin que escullis les persones que t’han de representar. Fes-ho sempre. Ets massa important per a què aquests escollits decideixin per
tu. Obliga’ls a què ho facin comptant sempre amb tu.

El futur és teu i nomes teu. Tu l’has definit i no et pots permetre deixar-lo en mans d’uns quants. Rebel·la’t si volen portar-te on tu no has indicat.

ERC-MES-AM ens sentit compromesos amb tu, volem escoltar la teva veu per saber cap on vols anar, per acompanyar-te en aquest camí i, si tu vols, per conduir-te tot aglutinant les voluntats de tothom.

Cervera, parla!