ERC Clot - Verneda

Notícia

Redefinim Barcelona a la Plaça de la Palmera de Sant Martí

Dissabte 6 d'abril, les companyes i companys del Clot-Verneda muntem la parada informativa a la Plaça de la Palmera de Sant Martí, a tocar de l'entrada del Mercat de Sant Martí. Més de tres hores de contactar amb les veïnes i els veïns del barri per conèixer millor les seves inquietuds i il·lusions. Més de tres hores per conèixer millor però també per ser coneguts: "Pues sois normales" ens comentava un dels veïns que es van acostar a nosaltres. Moltes interaccions i màximes complicitats.

        

A dos quarts de dotze ens visitava el senador Robert Masih amb el que vam fer una volta per l'interior del Mercat saludant i repartint informació a paradistes i compradors. En Robert és un bon amic del Casal i esperem tornar-lo a veure ben aviat pels nostres barris a on sempre ha estat de gran ajuda per aconseguir sumar persones al projecte que compartim i defensem.

             

Després de la visita al Mercat i de despedir-nos del senador Masih, ens visitaven el President del Districte de Sant Martí Jordi Rallo, la Consellera Portaveu del Districte Lourdes Arrando i els dos primers candidats a la llista electoral per les municipals de Sant Martí Àngel Ruiz i Pati Sarrias. Ocasió que vam aprofitar per fer una de les fotos de família més multitudinàries.

       

Tot seguit, amb el primer candidat del Jovent Republicà a Barcelona i número 8 de la llista municipal, en Max Zañartu i el candidat a la llista municipal del Jovent Republicà de Sant Martí i militant del Casal Carlos Ayala, iniciàvem una volta pel barri de la mà del Conseller de Districte Oriol Puig. La visita es va acabar al Parc de Sant Martí a on s'estava celebrant el Bestiuari, una macro trobada de centenars de figures de bestiari festiu d'arreu dels Països Catalans.

        

Més d'una vintena de companyes i companys del Clot-Verneda van col·laborar, centenars de contactes amb veïnes i veïns i sobretot la certesa que cada dia anem sumant, que cada dia som més qui defensem la República Catalana i els que treballem per a assolir-la. El Clot-Verneda no descansarem fins a aconseguir fer àmpliament majoritària l'opció independentista als nostres barris, a la nostra ciutat i al nostre país.

Aquesta setmana ens veiem el dimecres 10 d'abril a les 19 h passejant pel Camp de l'Arpa on ens visitaran Maria Buhigas i Pep Sala, números 9 i 12 respectivament de la candidatura municipal a Barcelona i dissabte 13 d'abril ens trobem a partir de les 10 h a la Plaça del Mercat del Clot en una nova paradeta informativa.