Cornellà de Llobregat

Notícia

Acció al parc de la Ribera

Parc de la Ribera
Parc de la Ribera
El dissabte 10 de juny la secció local d'ERC de Cornellà vam denunciar el que ha costat la reforma del parc de la Ribera. Hi vam plantar una paradeta i vam penjar uns cartells en què es remarcava el cost de la reforma i les deficiències que tenia. L'equip de govern ha reconegut que cal posar-hi espais d'ombra almenys a la zona de jocs infantils.

El mes d’abril es va inaugurar el parc de la Ribera, que ja s’havia reformat el 2010 arran de l’obertura de l’Splau. Aquesta nova reforma ha costat 420 mil euros i no ha deixat tothom content.

Aquesta reforma ha talat arbres que s’havien plantat feia sis anys i ha redistribuït l’espai en cinc usos diferents que, d’entrada, costen d’entendre, i que deixa una mena de plaça-cruïlla sota la solana al mig del parc que ara que arriba l’estiu anirà molt bé per pendre el sol sense anar a la platja…

Certament, tal com estava el parc necessitava una rentada de cara, però això no justifica els 420 mil euros de cost —només explica la incompentència del PSC, que sí que en justifiquen la reforma amb les paraules màgiques «Cornellà Natura», que és, bàsicament, una propaganda política, sense creure’s realment el que significa naturalitzar i humanitzar la ciutat.

[Més info]