Dosrius - Canyamars - El Far

Totes les notícies

Tota la informació d'ERC Dosrius al teu mòbil

ERC Dosrius disposa des d'aquesta setmana d'un sistema d'informació per a telèfons mòbils. A través de l'aplicació whatsapp, aquest nou servei permetrà a la candidatura per les municipals, que encapçalarà Marc Bosch, rebre i respondre les consultes o propostes dels ciutadans. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és aproximar-se de manera ràpida i senzilla a la ciutadania. La informació a través de whatsapp  s’afegeix a la presència que ERC Dosrius ja té a xarxes socials, com ara Twitter, Facebook o Instagram.  Donar-se d'alta al servei Els interessats en aquest servei, han d'agregar el número d'ERC Dosrius (634.64.70.80) a la seva agenda, i enviar un missatge sol·licitant l'alta.

Parada informativa a Can Massuet del Far

Aquest diumenge 22 de Febrer, la secció local d'ERC ha instal·lat una parada informativa a la Plaça de Can Massuet. L'enquesta iniciada el passat cap de setmana a Dosrius ha tingut doncs continuitat al nucli de Can Massuet, on hem recollit opinions sobre l'estat dels equipaments i serveis municipals. Integrants de la propera candidatura d'ERC a les eleccions municipals de Dosrius que resideixen a Can Massuet, han pogut dialogar amb els veïns sobre les problemàtiques i necessitats d'aquest nucli del municipi. Les parades informatives d'ERC Dosrius volen recollir de manera directa les principals preocupacions dels ciutadans, i alhora anar exposant les propostes que la candidatura d'ERC està elaborant.

Enquesta als veïns del nucli de Dosrius

Aquest diumenge la secció local d'ERC Dosrius ha realitzat una enquesta per a demanar opinions i propostes de millora als veïns del nucli de Dosrius. Mitjançant una parada informativa, instal·lada al carrer Lluís Moret, davant d'El Comú, s'ha enquestat els veïns sobre els serveis i equipaments que disposa el municipi, o el recent canvi del sentit de la circulació de vehicles al poble, entre d'altres temes. La parada informativa ha permès també als membres de la candidatura aprovada la darrera setmana per l'Assemblea de la secció local, presentar-se davant nombrosos veïns que s'han acostat a interessar-se pel projecte d'Esquerra. L'enquesta es traslladarà les properes setmanes a d'altres nuclis del municipi com Can Massuet o Canyamars, ja que la candidatura vol recollir el màxim d'opinions abans d'aprovar definitivament el seu programa electoral. Visita al Mercat de Dosrius Marc Bosch i Gina Marrugat, de la candidatura d'ERC,  han visitat el mercat setmanal de Dosrius. on han comprovat in situ la dràstica reducció de parades i d'afluència de públic. La visita ha permès dialogar amb diversos paradistes, que han aportat la seva opinió sobre la situació actual del mercat i les possibles propostes de millora. 

Marc Bosch, elegit alcaldable d'ERC per les municipals de Dosrius

L'assemblea general de la secció local d'ERC Dosrius-Canyamars-El Far va elegir dimecres per unanimitat Marc Bosch com a alcaldable per a les municipals d'enguany. L'actual President de la secció local encapçalarà una llista que comptarà amb noms com Eduard Vila, Montserrat Jubany, Georgina Marrugat, Eduard Garcia o Ramon Rigau, entre d'altres. En total, la llista aprovada per l'assemblea inclou 23 persones comptant els suplents. La candidatura, que serà presentada públicament durant les properes setmanes, vol projectar una nova etapa en la política i la gestió del municipi. La llista d'Esquerra defensarà un Ajuntament més eficient, obert i transparent, orientat a les necessitats reals de les persones. La millora dels serveis generals, una veritable agenda de promoció econòmica, o la priorització d'equipaments culturals i d'ensenyament, són alguns dels eixos essencials que la candidatura d'ERC defensarà per a dinamitzar social i econòmicament el municipi. El compromís amb la millora de la qualitat de vida dels ciutadans als diversos nuclis del municipi, o la protecció del patrimoni cultural i l'entorn natural seran altres objectius importants del programa. La candidatura d'ERC vol també assegurar la presència decisiva d'una força que eviti que l'Ajuntament de Dosrius torni a girar l'esquena al procés polític que viu Catalunya, i defensi la Independència des del nostre municipi.   Qui és Marc Bosch? Nascut a Mataró a l'any 1973, en Marc Bosch viu a Dosrius des de l'any 2006 i és pare de família de tres fills, una nena i dos nens. És llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i la seva trajectòria professional s'ha desenvolupat, sobretot, en el sector de l'arqueologia, dels museus i del patrimoni cultural. Té àmplia experiència en la gestió empresarial i coneix de prop l'administració pública. És una persona amb inquitetuds socials i culturals fins al punt que ha participat activament en diverses entitats i associacions del poble.

Joan Tardà a Dosrius

La secció local d'ERC Dosrius organitza, el proper divendres 6 de febrer, un sopar tertúlia amb el Portaveu del grup d'ERC-Rcat-CatSi al Congrés dels diputats Joan Tardà. En un acte recent, Tardà ha afirmat que "les municipals són el primer pas cap a la independència i el nou país que volem, socialment just i net de corrupció". Serà una bona ocasió, doncs,  per analitzar la situació política actual  i la importància de les dues eleccions que viurem aquest any. El sopar-tertúlia se celebrarà al Restaurant Can Batlle de Dosrius a les 21:30h;  per assistir-hi podeu comprar els tíquets a l'Estanc de Dosrius. Joan Tardà formà part del primer ajuntament democràtic de Cornellà de Llobregat, el 1979, elegit com a independent en la candidatura del PSUC. El 1999 fou elegit regidor de l'Ajuntament, on encapçalava la candidatura d'Esquerra, i el 2003 va ser reelegit en el càrrec, al qual va renunciar el setembre del 2004. Diputat al Congrés des del 2004, és l'actual Portaveu del grup d'ERC-Rcat-CatSi.

ERC incorpora el projecte de l'Institut de Dosrius en els pressupostos de la Generalitat

El pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2015 inclou una partida per a la redacció del projecte de construcció de l'Institut de Dosrius. Aquesta despesa, no contemplada inicialment pel Departament d’Ensenyament, és una de les esmenes introduïdes per Esquerra Republicana de Catalunya i acceptada per CiU, a proposta de la secció local d'ERC de Dosrius. La incorporació es fa partir d’una esmena presentada pel diputat maresmenc Pere Aragonès, i que s’ha estat negociant les darreres setmanes amb els departaments d’Ensenyament i Economia. La qualitat de l'ensenyament públic és una de les nostres preocupacions i no estalviarem esforços per consolidar els projectes educatius existents al nostre municipi. De l'Institut fa anys que se'n parla i la seva construcció encara no estava prevista. Segons aquest acord, aquest any tindrem el projecte i la seva construcció estarà més aprop.

ERC ultima programa i llista per a les eleccions municipals

Esquerra Republicana de Catalunya de Dosrius - Canyamars - El Far està ultimant els preparatius per a la presentació de la candidatura amb què ens presentarem a les eleccions municipals que se celebraran el proper 24 de maig. La nostra secció local ha tingut nombroses adhesions des de la seva creació el dia 8 d'octubre de 2014, amb persones que s'han incorporat progressivament als grups de treball per elaborar la millor llista i el millor programa electorals possibles. Tenim l'equip, les idees, la voluntat i la il·lusió per transformar la política municipal al servei de tots els ciutadants del municipi.

ERC ja camina a Dosrius

Ahir dissabte vam presentar la secció local d'ERC Dosrius-Canyamars-El Far, en un acte que vam celebrar a l'Escola Castell de Dosrius. Acompanyats per la Presidenta de la Federació del Maresme d'ERC Blanca Arbell i el diputat Pere Aragonès, els membres de l'executiva local van explicar què ha motivat aquest pas endavant de moltes persones del nostre municipi. De la intervenció del President de la secció, Marc Bosch, seleccionem algunes de les idees que ahir es van transmetre: No comencem de zero La secció local d’Esquerra a Dosrius-Canyamars-El Far es va constituir fa aproximadament un mes, era un vespre a la masia de Can Batlle. Varem triar aquell espai perquè enllaça la història del nostre municipi amb el present, i ens projecta cap al futur. Des d’aleshores, hem anat sumant persones i il·lusions i actualment som unes 30 persones, amb diferents graus d’implicació, decidits a tirar endavant un nou projecte polític per al nostre municipi. No comencem de zero. Entre nosaltres hi ha gent amb experiència prèvia en política municipal, la majoria estem implicats molt activament amb associacions i entitats i en la vida social del municipi. El coneixem bé i sabem les seves mancances i les seves virtuts. Som dones i homes, de tots els nuclis, amb experiència professional en diversos àmbits: educadors, mestres, enginyers, psicòlegs, historiadors, directius i petits empresaris, etc. Tots aportarem tots els nostres coneixements al servei de la comunitat.   Tenim objectius a llarg termini Esquerra a Dosrius no és un projecte individual, d’una sola persona. No s’ha creat amb personalismes. És un projecte col·lectiu de totes les persones que creiem en els valors que representen aquestes sigles: benestar social, ensenyament públic i de qualitat, respecte pel medi ambient, igualtat d’oportunitats home-dona i respecte per les diferències entre les persones. No serà un projecte efímer. Esquerra ha tornat per quedar-se. Tenim objectius a llarg termini per al nostre municipi, tenim molta feina i no ens fa mandra ni ens espanta.

Acte de presentació de la secció local

Després de constituïr-se el passat 8 d'octubre a Can Batlle, la secció local d'ERC Dosrius-Canyamars-El Far ha engegat una nova etapa de presència i treball al nostre municipi. Per això ens presentarem el proper dissabte 22 de novembre, en un acte que tindrà lloc a la biblioteca de l'Escola Castell de Dosrius a les 20:00h. L'acte comptarà amb la presència de Pere Aragonès, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, i els membres de l'Executiva local Marc Bosch, Eduard Garcia i Eduard Vila.