Dosrius - Canyamars - El Far

Notícia

Consells per aquells que volen votar per correu a les eleccions del 24 de maig

Com puc votar per correu a les eleccions municipals de Dosrius?

El termini per sol·licitar el vot per correu de les eleccions municipals del proper 24 de maig va començar el passat 31 de març i estarà obert fins el 14 de maig.

El procés per votar per correu consta de tres fases:

Primer, caldrà que demaneu personalment i amb l’original del DNI la sol·licitud del certificat d’inscripció en el cens electoral a qualsevol oficina de Correus. Teniu temps fins el dia 14 de maig.

Segon, la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent us farà arribar per correu certificat tota la documentació. Ho farà a partir del dia 4 de maig i fins el 17 de maig.

Tercer, cal que envieu per correu certificat abans del dia 20 de maig el sobre de votació amb la papereta de vot, adreçat al president/a de la mesa.

Un cop hagueu fet la sol·licitud de vot per correu, no podreu votar presencialment. Tota la informació la podeu trobar al web Locals 2015.


Informació per no residents a l’estranger: 

Durant aquells dies sereu de viatge i també haureu de votar per correu? Si temporalment us trobeu a l’estranger entre la convocatòria de les eleccions i el dia de les eleccions, podreu exercir el vostre dret a vot un cop inscrits en el Registre de matrícula consular com a no residents.

Heu de lliurar la sol·licitud personalment a les oficines consulars o a les seccions consulars de les ambaixades fins al 25 d’abril. L’imprès de sol·licitud el podeu recollir a les mateixes oficines o seccions consulars d’ambaixada, o també, us el podeu descarregar al web Locals 2015 o al web del Ministeri d’Afers Exteriors.