Dosrius - Canyamars - El Far

Notícia

Presentació a Canyamars del llibre "Vam fer un referèndum" d'Andreu Pujol Mas

La gran participació en el referèndum de l’1 d’octubre del 2017 va demostrar que una part molt important de la societat catalana estava absolutament compromesa amb el dret a l’autodeterminació del país. Tant, que va obviar tots els dictàmens emesos en contra per l’estat espanyol. Milers de ciutadans, fins i tot, van defensar les urnes amb els seus cossos. Les conseqüències d’aquella jornada són incertes, encara. La repercussió a tot el món va ser intensa.

Andreu Pujol Mas explica a Vam fer un referèndum com es va preparar i organitzar l’1-O, i fa un repàs cronològic de tot el que va passar en una campanya condicionada per la persecució policial i la vulneració dels drets més fonamentals.

El camí polític fins a l’1 d’octubre va estar ple de sobresalts, que no sempre van recollir els mitjans de comunicació. A partir de desenes d’entrevistes a actors de primer nivell que han tingut un paper clau en la vida política més recent, aquest llibre radiografia les tensions que van aparèixer tant en la vida parlamentària com en el si del Govern de la Generalitat.
_____________

Presentació del llibre "Vam fer un referèndum. 1-O: El que sabem i el que no sabíem", d'Andreu Pujol Mas (Ed. Saldonar)

Dimecres, 24 d'octubre de 2018 a les 19h
Casal de les Cotxeres, Canyamars (Dosrius)


Activitat oberta a tothom i gratuïta