Ebre

Notícia

Caparrós: ‘Gràcies a la gent, a partir d’ara, la llibertat i la victòria la tenim al carrer i junts ho aconseguirem’

Aquest matí alcaldes, regidors, diputats provincials i senadors d’Esquerra Republicana de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona, com també uns 150 rapitencs, han acompanyat Josep Caparrós, alcalde de la Ràpita, a declarar davant la Fiscalia de Tarragona, on havia estat citat per la seva col·laboració amb els preparatius del referèndum de l’1 d’octubre

Caparrós s’ha negat a declarar perquè, segons ha explicat, ‘els alcaldes no estem fent res dolent, al contrari, estem acatant la llei del nostre Parlament i del nostre país i, per tant, entenem que fem allò que els ciutadans volen i ens han demanat’.

En aquest sentit, ha afegit que ‘som conscients del que se’ns acusa però també som conscients que tenim tot un poble al darrere i el que no podem fer és fallar al poble. Els nostres arguments passen per la defensa de la democràcia i de la llei del Parlament’.

L’alcalde rapitenc ha criticat ‘les detencions antidemocràtiques i il·legals de companys del Govern la setmana passada’ i ha fet una crida a no permetre que n’hi hagi més: ‘Gràcies a la gent, a partir d’ara, la llibertat i la victòria la tenim al carrer i junts ho aconseguirem’.

Per acabar, l’alcalde rapitenc ha deixat clar que ‘l’opció desitjable en aquests moments és que l’1 d’octubre votem, que els ciutadans puguin exercir el seu dret a vot i decidir quin futur volen. El més important és que la ciutadania surti al carrer, perquè això no ho poden fer les institucions soles, això només ho farem si la ciutadania surt al carrer’.