Ebre

Notícia

Esquerra Republicana presidirà la Diputació de Tarragona

Diputats ERC Ebre - Diputació de Tarragona
Diputats ERC Ebre - Diputació de Tarragona
Llauradó en serà la presidenta i Esquerra de l’Ebre tindrà 4 diputats.

La republicana Noemí Llauradó ha estat proclamada com a nova presidenta de la Diputació de Tarragona. És la primera dona que ocupa aquest càrrec i també és el primer cop que ho fa Esquerra Republicana. La reusenca, que compaginarà el càrrec amb el de vicealcaldessa de la seva ciutat, ha obtingut 19 vots gràcies a l’acord de govern al qual han arribat Esquerra i Junts per Catalunya. Esquerra ostentarà la presidència i dues vicepresidències, així com les àrees de Recursos Humans, Patronat Base, Carreteres i Territori i Serveis d’Assistència Municipal.

La Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana tindrà 4 diputats, un per comarca. Pel partit judicial de Tortosa estaran Adam Tomàs i Roiget (alcalde d’Amposta); Enric Adell i Moragrega (alcalde de Paüls) i M.Teresa Mariné i Solé (regidora de Vilalba del Arcs). Pel partit judicial de Reus estarà els dos primers anys de legislatura Francesc Barbero i Escrivà (alcalde de Flix).

Els diputats ebrencs han avançat que treballaran amb l’objectiu de què les Terres de l’Ebre tinguin un tracte just i adequat a la població i el territori que aporten al total de la demarcació, un fet que fins ara mai s’ha vist concretat en els pressupostos de l’ens supramunicipal.