Esquerra - Acord pel Masnou

Notícia

Visites a les escoles del Masnou

Per conèixer més de prop la realitat de les escoles del nostre poble i el conjunt de la comunitat educativa hem iniciat un seguit de visites. Acompanyat per membres de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou ens hem trobat amb diferents directors, tant d’escoles públiques com concertades, del Masnou. També les associacions de pares i mares que són un element dinamitzador de la comunitat educativa.

Les preocupacions i els temes de debat són diversos: la neteja de les escoles, el Consell Escolar Municipal, la necessitat d’implementar el Projecte Educatiu del Masnou, la relació amb els serveis socials, … Les competències en educació són fonamentalment de la Generalitat, però l’ajuntament, a banda del manteniment de les escoles, té un paper fonamental per ajudar a impulsar la comunitat educativa i la seva implicació en el municipi. Ganes i voluntat de col·laborar hi són.

És qüestió de treballar tots plegats en una mateixxa direcció: professorat, pares i mares, i l’ajuntament. L’educació dels nostres fills i filles ha de ser una prioritat en les polítiques públiques perquè és la millor inversió que podem fer. I la implicació de la comunitat educativa en la vida local i municipal sempre serà una garantia per construir un Masnou millor.